Рол-он дезодорант с нар – чувствена свежест

Чувствен, практичен и ефективен – възможно ли е да съберем всичко това в един дълготраен дезодорант? Отговорът е "да", а формулата дава самочувствие и искряща женственост

Подготовката за излизане е ритуал: вълнение за предстоящето, усещане за множество възможности и най-практични мисли, като това какво да облечете. Рол-он дезодорантът с нар за 24-часова защита е вашият таен съюзник от първото "здравей" до последното "лека нощ".

“Нарът е растение с енергия, която преминава постоянно от корена към цвета до плода. Нашите продукти с нар обуздават динамичната връзка между жизнеността на тялото и духа. Нарът обединява младежката енергия със зрялата мъдрост, точно като верен най-добър приятел, който искате да бъде с вас постоянно."

Нанесете рол-он дезодоранта с нар за 24-часова защита на чиста кожа преди да излезете. Вдишайте екзоточните, чувствени аромати на портокал и давана - едновременно свежи, богати и жизнени. Кадифено меката ванилия остава върху кожата нежeн дъх и очарова с аромат на женствена привлекателност. Докато тези натурални етерични масла омагьосват сетивата, ефективната формула с корен от женско биле и хамамелис работи усърдно срещу неприятните телесни миризми.

Времето тече - забавлявайте се, наслаждавайте се на свободното си време, отдайте се на приключения. С рол-он дезодоранта против изпотяване с нар 24ч. на ваша страна, вие може да сте игриви и активни, рано сутрин вкъщи или късно вечер навън. Бъдете себе си, колкото дълго пожелаете!


Лесен за употреба рол-он с натурални етерични масла, без алуминиеви соли

Знаете ли че?

Съвет 3 – бактериите се развиват ускорено, където има застояла пот

Прясната пот няма осезаема миризма, но потта под мишниците е рай за бактерии. Сложният начин, по който нашите индивидуални бактерии работят в комбинация с нашата индивидуална пот е причината за появата на неприятна миризма. Външни фактори, като храна и химикали могат да допринесат за аромата, но обикновено жените миришат по-слабо и по-остро, а мъжете по-силно и по-кисело.

Научете повече

Опитайте и другите рол-он дезодоранти против изпотяване 24ч.

Открийте всички рол-он дезодоранти

Рол-он дезодорант с цитрус – натурална свежест

Игрив и свеж аромат за всеки. С естествени етерични масла от лимон и Май Чанг. Освежете и дайте енергия на тялото си.

Научете повече

За мъже – ободряваща свежест

Активен, мъжествен аромат с етерични масла от Май Чанг, дървесен розмарин и ветивер. За 100% свежест през деня и през нощта.

Научете повече