Рол-он дезодорант с цитрус – натурална свежест

Игрив и свеж аромат за всеки. С естествени етерични масла от лимон и Май Чанг.

Чудесно е да се потим - да спортуваме, да тестваме възможностите на тялото си, да работим усилено.

Но кой би искал неприятната миризма на застояла пот? Няма проблеми - оставете рол-он дезодоранта против изпотяване с цитрус 24ч. да свърши работата си. Доверете се на естествената комбинация от натурални етерични масла, за да запазите свежестта си.

“Лимонът е много продуктивно растение, което ражда до 1,000 килограма плодове всяка година и носи красив, силен и освежаващ аромат в цветовете, листата, кората и плода си. Това е естественият партньор на всички активни хора.”

Когато работите усилено и напрягате тялото си до максимум, имате нужда от дезодорант, който да работи заедно с вас. Ободряващ, освежаващ, освобождаващ - лимонът помага да запазите съзнанието си чисто, а тялото в кондиция. В същото време, ефективната формула с корен от женско биле и хамамелис работи усилено срещу неприятните телесни миризми.

Лимоновата свежест на рол-он против изпотяване с цитрус 24ч. е естественият избор след душ. Етеричните масла от лимон се допълват с премахващ лошите миризми горчив портокал, който придава флорален, пикантен аромат. Създайте си добро настроение, ухайте на естествена свежест и усещайте дъх на пролет във всеки момент от деня.

Лесен за употреба рол-он с натурален лимон, без алуминиеви соли

Съвети за употреба

Съвет 2 – потта не мирише

Човешката пот се състои от 99% вода, но в някои зони има по-висока концентрация на соли, хормони и мастни киселини, като тази концентрация е специфична и индивидуална за всеки от нас.

Научете повече

Опитайте и другите рол-он дезодоранти против изпотяване 24ч.

Открийте всички рол-он дезодоранти

Нар – чувствена свежест

Екзотичен, женствен аромат на етерични масла от страстен портокал, сладка давана и кадифена ванилия. Подгответе се за прилив на неизчерпаема енергия.

Научете повече

За мъже – ободряваща свежест

Активен, мъжествен аромат с етерични масла от Май Чанг, дървесен розмарин и ветивер. За 100% свежест през деня и през нощта.

Научете повече