Чай за бебета с копър и лайка

Органичен билков чай за бебета и деца

Насладете се на спокойни моменти с вашето бебе и чаша вкусен чай, специално разработен съвместно с фармацевти и акушерки за нуждите на малките коремчета

 

 

За продукта

Описание

След най-ранните месеци, когато единствената храна на детето е кърмата, началото на захранването е изключително важно събитие за вас и за вашето бебе. Докато вие и бебето се адаптирате към този преходен период, нуждатата на бебето от течности все още се удовлетворява от кърмата. Много е важно, обаче, когато започнете да му давате захранваща храна повече от 3 пъти на ден, да добавите допълнително течности към менюто му.

Органичният билков чай дава на любимите ни деца топлина и грижа и служи като вкусна алтернaтива на водата. Съставките му подпомагат естествените храносмилателни процеси, подобряват перисталтиката, релаксират и успокояват.

След консултация с вашата акушерка или фармацевт може да давате чая и от ден 1-ви.

 

Полезни свойства

Само внимателно подбрани, висококачествени и органични съставки влизат в състава на този нежен и приятен чай. Бебето ви ще хареса деликатния вкус с нотки на лайка, а вие ще се насладите на спокойните моменти с чаша вкусен чай.

- Нежен и приятен

- Не съдържа вредни съставки

- Без добавени овкусители (по наредба на Европейския Съюз)

 

Vegan

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още
Natrue

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Съставки

Съставки

Копър

Foeniculum vulgare Miller, ssp. vulgare

Със своя сладък и леко пикантен вкус, копърът е предпочитана съставка за чай. Листата на растението, чийто цвят вaрира от морско синьо до синкаво,  имат приятен аромат и се изсушават веднага след събирането на реколтата. Копърът е част от семейството на морковите и произлиза от Мала Азия и Средиземноморието.

Лайка

Chamomilla recucita / Matricaria chamomilla

Лайката е растение от семейството на маргаритките и всъщност, много прилича на маргаритка. Цветът от лайка е популярна съставка за чай и има леко горчив вкус. Растението произхожда от южна и източна Европа, както и от Близкия Изток. В днешни дни лайката може да се срещне навсякъде в Европа, Северна Америка и Австралия.

Как се използва

Как се използва

1 пакетче чай се разтваря в чаша с гореща вода (200ml), престоява в нея 5 мин и се оставя да се охлади до температура за пиене.