Страницата използва бисквитки (cookies) за подобряване на нейната ефективност. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате, че можем да използваме бисквитки.

 


Селекта Интернационал ЕООД

ул. "Бизнес Парк София" 1,
сг. 12 Б, ет.1
1766 София
България


Бисквитки

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките представляват малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Бисквитките се генерират от сървъра на посещавания уебсайт, когато браузърът на потребителя зарежда даден уебсайт. Сайтът изпраща информация към браузъра, като след това създава текстовия файл. Всеки път, когато потребителят се връща в същия уебсайт, браузърът извлича и изпраща този файл на сървъра на сайта. Информацията, която бисквитката съдържа се определя от сървъра и може да се използва от същия, когато потребителят посещава сайта отново. 

Защо интернет страницата на Weleda България използва бисквитки?

Weleda България използва бисквитки на своята интернет страница (www.weleda.bg), за да събира статистическа информация за нейното използване и показване на подходящи рекламни съобщения на нейните посетители чрез трети страни.
Бисквитките се използват и за регистриране на Вашето съгласие (или несъгласие) с използването на такива файлове на нашата интернет страница, така че да не се налага този въпрос да Ви бъде задаван при всяко Ваше посещение на сайта.

Стандартни Бисквитки, използвани на IMOP уебсайтовете

Следващата таблица показва детайлна информация за всички бисквитки, които се използват на този уебсайт. 

 

Име на бисквитката
Описание Трайност на бисквитката по подразбиране
CUSTOMER_UUID Konakart.

Универсалният уникален идентификатор на клиента (customer UUID) е ключ към информацията за клиента, която се съхранява в дазата данни. Името на клиента, ID на клиент-гост, предпочитанията на клиента и локацията на клиента се запаметяват.

До изтичане на сесията на браузъра

JSESSIONID Tomcat.

Бисквитка за сесия. Използва се, за да се идентифицира информацията на браузъра за сесията.

До изтичане на сесията на браузъра
__utma Google analytics.

Използва се, за да се различават потребителите и сесиите. Бисквитката се създава, когато се активира javascript library и не съществуват бисквитки existing __utma. Бисквитката се актуализира всеки път, когато се изпрати информация до Google Analytics. Посетете developers.google.com

when the javascript library executes and no existing __utma cookies exists.

2 г. от инсталирането/актуализацията

__utmb Google analytics.

Използва се, за да се оределят нови сесии/посетители. Бисквитката се създава, когато се активира javascript library и не съществуват бисквитки existing __utmb. Бисквитката се актуализира всеки път, когато се изпрати информация до Google Analytics

30мин. от инсталирането/актуализацията

__utmc Google analytics.

Не се изпозлва при ga.js. Създава се за оперативна съвместимост с urchin.js. Исторически, тази бисквитка оперира във взаимодействие с бисквитка __utmb, за да определи дали потребителят е в нова сесия/посещение.

До изтичане на сесията на браузъра

__utmz Google analytics.

Съхранява източника на трафик или кампанията, коятообяснява как потребителят е достигнал до сайта. Бисквитката се създава, когато се активира javascript library и се актуализира всеки път, когато се изпрати информация до Google Analytics.

6 месеца от инсталирането/актуализацията

_ga Google analytics.

Използва се, за да се разграничават потребителите. Използва се във файл analytics.js

2 години

_gat_UA-57093936-10 Google analytics.

Използва се, за да се контролира скоростта на запитванията. Използва се във файл analytics.js

10 мин.

_visitor Hippo:

Единствената информация, която се съхранява в бисквитката, е потребителското ID, UUID, който не съдържа никаква информация в себе си, освен идентификатор, който да разграничи потребителя от другитребители.

Посетете www.onehippo.org

2 години

_weleda_accepted_cookie Weleda.

Съхранява булев тип данни (истина/неистина), когато потребителят приеме политиката за бисквитки.

5 дни от инсталирането/актуализацията