30 години Крем против подсичане с невен

Чудо от природата

Създаването на нов живот е преживяване, което ни дава чувство на дълбока връзка с природата. В този уникален момент природата ни подарява най-силното чувство, на което сме способни - безусловната любов между родител и дете. Това е интуицията, която кара мама и татко да знаят, че вършат правилното нещо.

Затова, както това усещане е абсолютно естествено, ние вярваме, че природата ни е осигурила всичко, от което родителите се нуждаят, за да защитят и да се грижат за своите деца.

Значението на природата

Ние вярваме в силата на природата и ценим това, което тя осигурява. Ето защо повече от 90 години насочваме работата си в разбиране и поощряване на взаимодействието между човека и природата. Наблягаме на съставки от естествени източници и имаме доверие в тяхната сила.

Много ценни съставки могат да бъдат намерени в невена - много важно растение, което дава на нашия Крем против подсичане с невен неговите успокояващи качества и подпомага възстановяването на кожата.

Доказана традиция в грижата

Кремът против подсичане с невен вече може да бъде намерен в много домове, препоръчва се от акушерки и майки. Тяхното доверие в силата на природата е проверено в продължение на повече от 30 години, правейки Крема против подсичане с невен пръв избор на родителите, когато става въпрос за защита и грижа за зоната на пелените.

Кремът против подсичане с невен поддържа естествената издържливост на деликатната бебешка кожа, успокоява зачервяванията и раздразненията и стимулира възстановяването на кожата в деликатната зона на пелените

Крем против подсичане с невен

Нежна защита срещу раздразнения на деликатната кожа

Душ-гел и шампоан с невен

Нежен при къпане, за естествено чиста бебешка кожа

Детски гел за зъби

Грижа от природата за детските млечни зъби

Масло за бременни против стрии

Предотвратява появата на стрии, оставяйки кожата гладка, еластична и гъвкава