Красота от природата

Нашето обещание е да стимулираме и вдъхновим тялото, ума и душата. И същевременно да ви подкрепим, докато откривате вашата уникална жизнена енергия и постигате вътрешна хармония. Благодарение на това позитивно партньорство ще се разгърнат присъщите само на вас здраве и истинска красота.

Красота чрез хармония между тялото, ума и душата

За да постигнем хармония между тялото, ума и душата, се осланяме на антропософското разбиране за хората и природата, съгласно което се приема, че жизнените процеси в човешкия организъм и природата са в близка връзка помежду си. Въз основа на това разбиране ние разработваме само продукти за грижа за тялото и красотата, изработени от 100% естествени вещества, сертифицирани от NaTrue.

При разработването на нашите продукти защитаваме активно екологията и подкрепяме усилията за стопанисване и опазване на околната среда. Когато не можем да получим суровини от собствените ни градини Weleda или суровини, сертифицирани като събрани в диворастящ вид, набавяме съставките, с които работим, от избрани доставчици, много често наши дългогодишни партньори. Постоянните инвестиции в научно-развойна дейност помагат да култивираме красота по целия свят и да изградим позитивни връзки в рамките на екипа, с клиентите и с партньорите за справедлива търговия (fair trade).

 

Водещите ни растения са с характеристики, съответстващи на различни фази от живота

Всички серии продукти имат ключова съставка, която наричаме  ‘водещи растения’. Всяко от водещите растения е с характеристики, съответстващи на различни фази от живота на клиентите. Водещите растения се избират заради конкретен ефект върху или връзка с различните етапи от живота на хората. Избрани са, за да поддържат хармонията между тялото и ума и в името на благосъстоянието на всеки човек. От продуктите за грижа за тялото и лицето, предназначени за хора на различна възраст и на различен етап от техния живот, до специалните продукти за грижа по време на бременността, за бебето или зъбите, Weleda предлага точния естествен продукт за всяка потребност.

Резултатът от всички тези аспекти на нашата продуктова философия се изразява в уникална полза за всеки клиент в подкрепа на вътрешната красота, блясъка, здравето и щастието.

 

 

Вътрешна красота

Ние откриваме красотата в почвата, която използваме, растенията, които отглеждаме, и партньорства, които изграждаме, при зачитане на човешкия дух и уважение към естествения свят. И разбира се виждаме красотата във вас.

Вътрешен блясък

Най-доброто от природата

Натурални продукти за здраве и енергия, съобразени с потребностите на всеки човек.озметика

Натурална козметика

Животът преминава през промени

Ние искаме клиентите да се чувстват и да изглеждат добре, като помагаме на вътрешната красота да изпъкне през всеки етап от живота.

Сезони на живота

Грижа при уморени мускули и натъртвания

Арника

Защитава кожата и възстановява естествената й красота

Бадем

Символ на пролетта за подмладяване на тялото

Бреза

Защитна бариера за развитието на здрава кожа

Бял слез

Поддържа баланса при прекалено суха или прекалено влажна кожа

Ирис

Експерт в балансиране на крайности, стимулира регенериращите сили

Нар

Любимо градинско цвете с лечебни, успокояващи и възстановяващи свойства

Невен

Плод с енергизиращ и тонизиращ ефект

Облепиха

Подхранващи и възстановяващи свойства за гладка и лъскава коса

Овес

Богати подхранващи свойства за здрави коса и скалп

Просо

Спомага за добрата структура и баланс на скалпа

Пшеница

Поддържа здрави венци и зъби

Ратания

Стимулира циркулацията и повдига настроението

Розмарин

Освежаващите и тонизиращи свойства съживяват и повдигат духа ни

Цитрус

Неопитомената красота, чиято сила е хармонията

Шипка