Вътрешен блясък

Мисията на Weleda е да култивира активно красота чрез стимулиране и вдъхновяване на тялото, ума и духа. За да постигнем това, откриваме красотата в почвата, която използваме, растенията, които отглеждаме и партньорства, които изграждаме при зачитане на човешкия дух и уважение към естествения свят. И разбира се, виждаме красотата във Вас.

Вътрешна красота

Woman in forret holding small tree

От хилядолетия хората са искали да се грижат за тялото си, да поддържат кожата си гладка, а косата бляскава. До нас са достигнали многобройни ритуали за красота от всички епохи на човечеството – от обливане с чиста вода или гореща пàра и натриване с глина или клонки на растения до намазване с лосиони и масла. Някои от тях, като известните вани с мляко на Клеопатра, са добре познати и до днешни дни. Въпреки че традиционните продукти за лична грижа често се фокусират просто върху осигуряване на липсващите елементи на кожата, ние използваме холистичен подход. Съгласно нашите разбирания грижата за тялото е от полза не само за красотата, но и за здравето. Козметичните продукти трябва също така да поддържат хармонията между тялото, ума и душата.

Woman plays with hair during sunset

Вашата лична красота

Постигаме това чрез биодинамични методи за земеделие и чрез изграждане на феър трейд партньорства в името на по-позитивното въздействие върху света. И разбира се правим това с истински продукти, които работят съвместно с тялото, за да подхранят, излекуват и открият вътрешна хармония и блясък. Силно вярваме в подкрепата на здравето и красотата на всеки човек, осланяйки се на мъдростта на природата и обединявайки различните свойства на естествените съставки, за да укрепим собствените сили на кожата. Внимателно подбраните водещи растения придават специален характер на нашите продукти за грижа за кожата, тъй като вярваме, че жизнените процеси на природата и хората са взаимосвързани. Следвайки този холистичен подход, се надяваме, че ще дадем сили на всеки от нас да култивира вътрешна красота и блясък в света.

 

Най-доброто от природата

Натурални продукти за здраве и енергия, съобразени с потребностите на всеки човек

Натурална козметика

Животът преминава през промени

Ние искаме клиентите да се чувстват и да изглеждат добре, като помагаме на вътрешната красота да изпъкне през всеки етап от живота.

Сезони на живота
Обновява и защитава, за блестяща кожа за дами на 40+ години.
Специално разработен за зоната около очите
Регенерация през нощта за дами на възраст 40+ години, с антиоксидантна защита на клетките
Меко, хидратиращо и успокояващо мляко за деликатна кожа
Нежна защита срещу раздразнения на деликатната кожа
Нежен при къпане, за естествено чиста бебешка кожа
Нежно докосване от подхранващи съставки за жадна кожа.
Свеж, витализиращ душ гел с натурални органични масла
Интензивна хидратация за тяло при суха кожа
Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа
Уникална паста за зъби без флуорид с морска сол и нежни почистващи минерални частици
Грижа от природата за детските млечни зъби
Естествена подхранваща защита за сухи и деликатни устни