Вътрешен блясък

Мисията на Weleda е да култивира активно красота чрез стимулиране и вдъхновяване на тялото, ума и духа. За да постигнем това, откриваме красотата в почвата, която използваме, растенията, които отглеждаме и партньорства, които изграждаме при зачитане на човешкия дух и уважение към естествения свят. И разбира се, виждаме красотата във Вас.

Вътрешна красота

От хилядолетия хората са искали да се грижат за тялото си, да поддържат кожата си гладка, а косата бляскава. До нас са достигнали многобройни ритуали за красота от всички епохи на човечеството – от обливане с чиста вода или гореща пàра и натриване с глина или клонки на растения до намазване с лосиони и масла. Някои от тях, като известните вани с мляко на Клеопатра, са добре познати и до днешни дни. Въпреки че традиционните продукти за лична грижа често се фокусират просто върху осигуряване на липсващите елементи на кожата, ние използваме холистичен подход. Съгласно нашите разбирания грижата за тялото е от полза не само за красотата, но и за здравето. Козметичните продукти трябва също така да поддържат хармонията между тялото, ума и душата.

Вашата лична красота

Постигаме това чрез биодинамични методи за земеделие и чрез изграждане на феър трейд партньорства в името на по-позитивното въздействие върху света. И разбира се правим това с истински продукти, които работят съвместно с тялото, за да подхранят, излекуват и открият вътрешна хармония и блясък. Силно вярваме в подкрепата на здравето и красотата на всеки човек, осланяйки се на мъдростта на природата и обединявайки различните свойства на естествените съставки, за да укрепим собствените сили на кожата. Внимателно подбраните водещи растения придават специален характер на нашите продукти за грижа за кожата, тъй като вярваме, че жизнените процеси на природата и хората са взаимосвързани. Следвайки този холистичен подход, се надяваме, че ще дадем сили на всеки от нас да култивира вътрешна красота и блясък в света.

 

Най-доброто от природата

Натурални продукти за здраве и енергия, съобразени с потребностите на всеки човек

Натурална козметика

Животът преминава през промени

Ние искаме клиентите да се чувстват и да изглеждат добре, като помагаме на вътрешната красота да изпъкне през всеки етап от живота.

Сезони на живота

Дневен крем с нар

Стяга кожата с антиоксидантно действие и защита на клетките

Околоочен крем с нар

Изглажда фините линии и бръчките в зоната на околоочния контур

Нощен крем с нар

Подсилва регенерацията на кожата

Подхранващо мляко с невен

Меко, хидратиращо и успокояващо мляко за деликатна кожа

Крем против подсичане с невен

Нежна защита срещу раздразнения на деликатната кожа

Душ-гел и шампоан с невен

Нежен при къпане, за естествено чиста бебешка кожа

Масло с облепиха

Нежно докосване от подхранващи съставки за жадна кожа.

Душ-гел с облепиха

Свеж, витализиращ душ гел с натурални органични масла

Лосион за тяло с облепиха

Интензивна хидратация за тяло при суха кожа

Мултифункционален крем за тяло и лице

Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа

Паста за зъби със соли

Уникална паста за зъби без флуорид с морска сол и нежни почистващи минерални частици

Детски гел за зъби

Грижа от природата за детските млечни зъби

Балсам за устни Everon®

Естествена подхранваща защита за сухи и деликатни устни