Натурална козметика

Натурални продукти за здраве и енергия, съобразени с потребностите на всеки човек – това е философията зад естествената козметика и холистичните продукти за грижа за кожата на Weleda. От основаването на компанията преди повече от 90 години Weleda работи за засилване на хармонията между тяло, ум и дух чрез своите продукти. С други думи, ние искаме да се чувствате добре – във физически, психически и духовен аспект.

Подсилване на кожата вместо маскиране на недостатъци

Кожата е не само най-големият сензорен орган – тя е страницата, върху която е написана историята на нашия живот. Посредством кожата чувстваме и възприемаме света около нас, а чрез начина, по който изглежда кожата, демонстрираме нашата красота. Външният вид показва възрастта, жизнената енергия, емоционалното равновесие и психичното здраве на всеки. Интензивната стимулация, стресът, нервността или хормоналните флуктуации водят до нарастване на чувствителността на кожата поради загуба на естествения баланс на целия организъм.

Научете повече за чувствителната кожа

Целта на натуралната козметика на Weleda е да стимулира общото благосъстояние. За да сте във форма и за да сте здрави, е важно буквално да се чувствате добре във вашата кожа. Абсолютно изискване на нашата концепция за сериите за тяло е продуктите да подкрепят собствените сили и способности на кожата, а не да ги заменят или да маскират недостатъците.

Хармония за вътрешен баланс

Разбирането за хармоничната връзка между хората и природата прави продуктите на Weleda уникални. Когато използвате продукт на Weleda можете сами да видите, помиришете и усетите това. Нашите натурални съставки осигуряват целева подкрепа на естествените процеси в организма, засилвайки вътрешния баланс. Те засилват способността на организма да подхранва, лекува и помага сам на себе си. Чрез селективно подпомагане на самостоятелното възстановяване и регенерацията се оказва подкрепа на защитните механизми и се възвръща нарушеното равновесие. Затова стимулираме жизнеността на кожата, вместо просто да заместваме това, което й липсва.

Грижа, разбиране, уважение

Изработваме нашите натурални продукти с най-голямата грижа и страст. Започваме с антропософски и научни познания, които ни помагат да изберем водещо растение във всяка серия, продължаваме с избора на суровини, внимателно отгледани съгласно принципите на биодинамиката, и с усърдна подготовка на рецептите и формулите. Всичко, което правим, се ръководи от принципите за грижа, разбиране на взаимодействията и уважение към природата. Производствените процеси са щадящи и устойчиви и се подлагат на постоянни инспекции за подобрение.

Вътрешна красота

Ние откриваме красотата в почвата, която използваме, растенията, които отглеждаме, и партньорства, които изграждаме, при зачитане на човешкия дух и уважение към естествения свят. И разбира се виждаме красотата във вас.

Вътрешен блясък

Животът преминава през промени

Ние искаме клиентите да се чувстват и да изглеждат добре, като помагаме на вътрешната красота да изпъкне през всеки етап от живота.

Сезони на живота