За мъже – ободряваща свежест

Мъжете имат нужда от нещо специално – ефективен, дълготраен дезодорант с жизнена, приканваща свежест. Бъдете естествено мъжествени и напълно уверени, че компанията ви е приятна

Няма как да спорим с науката - мъжете се нуждаят от нещо различно, що се отнася до личната свежест. Вече дълги години Weleda предлага сертифицирани натурални продукти за бръснене, душ и успокояване на кожата. Вие пък споделяте, че те наистина работят. Рол-он дезодорантът против изпотяване за мъже 24ч. се присединява към семейството от продукти за мъже на Weleda и е готов да се заеме със задачата си.

Нашите дезодоранти използват 2 основни съставки. Хамамелисът има стягащо и тонизиращо  действие, а коренът от женско биле действа антимикробно. Рол-он дезодорантът против изпотяване за мъже 24ч. съчетава цялата тази формула с аромат на натурални етерични масла - свеж, ободряващ ветивер и жизнен Май Чанг, докато нотките дървесен розмарин придават мъжествен завършек на целия аромат.

Рол-он дезодорантът против изпотяване за мъже 24ч. е подходящият избор за вас, ако харесвате продукти за мъже. Но дори и да не сте ги изпробвали все още, направете рол-он дезодоранта ваш избор, ако знаете, че свежестта не е само каприз. Вие искате ефективен продукт, но също така ви е грижа за вас самите, за планетата и за най-близките ви хора - естествено.

Рол-он против изпотяване за мъже 24ч.

Удобен рол-он с натурални етерични масла, без алуминиеви соли

Знаете ли, че?

Съвет 4 – някои места се потят повече от други

Бактериите обичат топли, влажни места, така че подмишниците предлагат перфектната среда за развитие на неприятни миризми. В допълнение, в тези зони има специални, изключително интензивни потни жлези, което допълнително обяснява, защо неприятните телесни миризми се появяват първо там.

 

Научете повече

Опитайте и другите рол-он дезодоранти против изпотяване 24ч.

Открийте всички рол-он дезодоранти

Цитрус – натурална свежест

Игрив и свеж аромат за всеки. С естествени етерични масла от лимон и Май Чанг. Освежете и дайте енергия на тялото си.

Научете повече

Нар – чувсъвена свежест

Екзотичен, женствен аромат на етерични масла от страстен портокал, сладка давана и кадифена ванилия. Подгответе се за прилив на неизчерпаема енергия.

Научете повече