Активен живот, щастлив живот

Разпуснете и усетете как спортът ви помага да се свържете със самите себе си.

Движението ви се отразява добре – няма спор в това.

Повечето от нас могат да си спомнят приповдигнатото усещане след разходка през уикенда, извеждане на кучето или леко подтичване по плажа във ветровит ден. Независимо как се чувствате, когато започвате, упражненията придават руменина на лицето ви и ви оставят с чувството, че животът е доста хубав все пак.

Разходката ви прави по-щастливи

Дишане, концентрация, резултат!

Това може би е най-лесното упражнение от всичко - просто излезте навън и започнете да тичате. Започнете по-бавно и постепенно увеличавайте темпото, докато постигнете това, което редовно тичащите наричат "еуфорията на бегача"! А ето и 6 съвета, които ще ви помогнат да се наслаждавате на бягането още повече.

Обичаме да тичаме!

Две колела, без двигател

Дори за хората от града, една разходка с велосипед е напълно осъществима. Ако искате да накарате сърцето и белите си дробове да заработят, но без да прекалявате с натоварването, качете се на колелото и покарайте с умерен темп.

Да се качим на велосипедите!

Преди спорт

Спортният масаж не е само за топ-атлетите. Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да сте в добри отношения с мускулите си.

Подгответе мускулите си!

Масажно масло с арника

Сгряващ масаж на мускулите с екстракт от арника

Душ-гел с арника

Стимулираща свежест в лек, прозрачен гел

Помощ за всяко тяло

Нищо не свързва ума, тялото и душата така, както здравословните упражнения. Всеки има свой собствен ритъм, но енергията, излъчването и доброто настроение, които ни обземат, след като сме спортували, е нещо, което всички ние споделяме.

Има множество научни изследвания и проучвания, които ни казват защо спортуването ни влияе добре - стимулираме сърцето и кръвообращението, изкарваме токсини и вдишваме чист въздух. А когато спортуваме, наистина можем да усетим резултатите - имаме приповдигнат дух, чувстваме, че животът е хубав и сме възнаградени със сияещо и тонизирано тяло, което е готово да се отдаде на заслужена отмора след физическото натоварване.

Вземете Душ-гел с арника на Weleda в раницата си

Серията с арника на Weleda за спортуващи е специално създадена, за да подсили и допълни ефекта от движението. Свеж, ободряващ душ-гел, който почиства полепналите прашинки и отстранява чувството за лепкавост, но същевременно запазва свежестта от спортуването. А за здраво-работещите мускули, Масажното масло с арника успокоява, затопля и релаксира след натоварване. Направете Weleda своя най-добър спътник в активния живот и запазете еуфорията от спортуването през целия ден. 

Събиране от дивата природа

Заедно със своите партньори в Карпатските планини, Weleda играе ролята на пионер в устойчивото добиване на растения от дивата природа.

Научете повече за процеса на добиване

Предпазва и релаксира мускулите и контузиите

В цветовете на арниката са открити около 150 фармацевтично активни съставки. Това са 150 причини да използваме арника в продуктите си.

Научете повече за Арника Монтана