Независимо дали сте в настроение да обръщате глави след себе си или просто да мечтаете, едно е сигурно - винаги искате да сте вярна на себе си. А с новите балсами на Weleda в три елегантни нюанса, няма по-лесна задача. Подчертайте естествената си красота! Наслаждавайте се на живота!

Дълготрайна грижа, лек нюанс и нежен аромат на розови листенца и ванилия: формулата за естествено красиви устни вече е достъпна в новите цветни балсами на Weleda. Базирани единствено на растителни съставки, като масло от жожоба, маслина и шеа, новите балсами оставят устните меки и гладки. Минералните цветни пигменти пък създават лек блясък в три привлекателни нюанса.

 

Лек цвят и нежна грижа

  • Подчертават естествената красота на устните
  • Естествена защита за устните
  • Лек нюанс и нежен блясък
  • С органично масло от шеа и органично масло от жожоба

Най-доброто за вас.

Кожата обича всичко натурално. Всъщност, тя самата е природно чудо. Ето защо новите балсами за устни са подходящи за всички видове кожа и дори за чувствителни устни.

Просто бъдете себе си.

Ние във Welda вярваме, че да бъдеш 100% себе си означава да бъдеш автентичен и непринуден. Ето защо нашите балсами за устни предлагат естествена защита, лек цвят и нежен блясък. Без животински продукти.

Сертифицирана натурална козметика

Продуктите на Weleda са без парабени и без микро-пластмасови и минерални масла. За да подчертаем естествената ви красота, разчитаме на минерални пигменти и етерични зеленчукови масла.

Естествена грижа с малинено червен нюанс
Естествена грижа с нежен розов оттенък
Естествена грижа с лек натурален блясък
Естествена подхранваща защита за сухи и деликатни устни