Нашата история

В хармония с природата и човека

В хармония с човека и природата

Създадена през 1921 г. като фармацевтична лаборатория със собствена градина за медицински растения, днес компанията се е превърнала във водещ световен производител на холистична натурална козметика, както и фармацевтични лекарства за антропософска терапия.

Успешна история, основана на силни принципи

Откакто е основана, Weleda следва цели, които произтичат от основополагащите й принципи. Нашите продукти са предназначени за подпомагане на хората в тяхното лично развитие, в поддържане, насърчаване и възстановяване на здравето им и в техните усилия за активно физическо благосъстояние и балансиран начин на живот.

Кои сме ние

Ангажираност към трите стълба на устойчивото развитие

Ние се стараем да правим най-доброто, за да поддържаме адекватен живот за всеки чрез изграждане на етична икономика, която носи нарастваща стойност.

Устойчиво развитие

Компания, вдъхновена от антропософията

Всичко започва с една болница и една фармацевтична лаборатория, основани от холандска лекарка, австрийски философ и химик-фармацевт от Мюнхен. Днес те са се превърнали във водещия световен производител на холистична, натурална и органична козметика и фармацевтични продукти за антропософска терапия.

Нашето наследство

Хората са в основата на всичко, което правим

Научете повече за Weleda от хората, които стоят зад компанията.

Нашите експерти