Качество

Качеството за Weleda не е просто модерна дума. За нас името Weleda означава цялостно качество – от източника до продукта, което след това се пренася в начина, по който продуктите се използват от нашите клиенти.

Дългогодишен опит

Имаме повече от 90-годишен опит в производството на натурални козметични и фармацевтични продукти. Съгласно нашето мото „В хармония с природата и човека“ Weleda се ангажира с отговорно и грижовно отношение към околната среда. Така високото качество и годността на нашите суровини се осигуряват чрез биодинамично отглеждане в нашите собствени градини за лечебни растения, чрез сертифицирано събиране на диворастящи растения или чрез близко сътрудничество с дългогодишни доставчици.

  • Освен че държим на качеството на нашите суровини, ние поставяме сериозен акцент и върху устойчивата и социално отговорна търговия, по-известна като справедлива търговия. Това се прилага спрямо цялата верига на производство.
  • Винаги избягваме синтетичните оцветители и аромати или консервантите, „идентични с естествените“. Използваме само естествени етерични масла за ароматизиране на нашите продукти.
  • Социалното, материално-екологичното, потребителското и терапевтично качество на всичко, което правим, изгражда четирите стълба, на които се основава цялостната дефиниция на Weleda за качество.

 

Workers in production discussing documentation

Качество на всички етапи

Натуралната козметика на Weleda остава вярна на изключителната грижа и качество, гарантирано през всички етапи oт закупуване на суровини, през производство, опаковане и доставка на готовите продукти.

Обещание за качество
Weleda gardener with calendula flowers

Отглеждани растения

Градините за отглеждане на лечебни растения представляват важна част от бизнес културата на Weleda още от основаването й през 1921 г. Научете повече за градините на Weleda по света.

Нашите градини
Farmer on truck with almond harvest

Посеви и реколта

Около три-четвърти от растителните ни суровини са от органично или биодинамично земеделие и от сертифицирана диворастяща реколта. Естествено, ние не можем да отгледаме всичко сами.

Осигуряване на суровини
Man pours natural oil in canister

От суровина до продукт

Независимо дали е дестилация, извличане или потенциране, чрез прецизните и подходящи системи за преработка природните суровини стават подходящи за нуждите на човека.

Производство
Natrue logo

NATRUE и повече

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика, който внася яснота в джунглата от етикети.

Сертификати и етикети

Нашите висококачествени продукти

Обновява и защитава, за блестяща кожа за дами на 40+ години.
Специално разработен за зоната около очите
Регенерация през нощта за дами на възраст 40+ години, с антиоксидантна защита на клетките
Меко, хидратиращо и успокояващо мляко за деликатна кожа
Нежна защита срещу раздразнения на деликатната кожа
Нежен при къпане, за естествено чиста бебешка кожа
Нежно докосване от подхранващи съставки за жадна кожа.
Свеж, витализиращ душ гел с натурални органични масла
Интензивна хидратация за тяло при суха кожа
Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа
Уникална паста за зъби без флуорид с морска сол и нежни почистващи минерални частици
Грижа от природата за детските млечни зъби
Естествена подхранваща защита за сухи и деликатни устни