Качество

Качеството за Weleda не е просто модерна дума. За нас името Weleda означава цялостно качество – от източника до продукта, което след това се пренася в начина, по който продуктите се използват от нашите клиенти.

Дългогодишен опит

Имаме повече от 90-годишен опит в производството на натурални козметични и фармацевтични продукти. Съгласно нашето мото „В хармония с природата и човека“ Weleda се ангажира с отговорно и грижовно отношение към околната среда. Така високото качество и годността на нашите суровини се осигуряват чрез биодинамично отглеждане в нашите собствени градини за лечебни растения, чрез сертифицирано събиране на диворастящи растения или чрез близко сътрудничество с дългогодишни доставчици.

  • Освен че държим на качеството на нашите суровини, ние поставяме сериозен акцент и върху устойчивата и социално отговорна търговия, по-известна като справедлива търговия. Това се прилага спрямо цялата верига на производство.
  • Винаги избягваме синтетичните оцветители и аромати или консервантите, „идентични с естествените“. Използваме само естествени етерични масла за ароматизиране на нашите продукти.
  • Социалното, материално-екологичното, потребителското и терапевтично качество на всичко, което правим, изгражда четирите стълба, на които се основава цялостната дефиниция на Weleda за качество.

 

Качество на всички етапи

Натуралната козметика на Weleda остава вярна на изключителната грижа и качество, гарантирано през всички етапи oт закупуване на суровини, през производство, опаковане и доставка на готовите продукти.

Обещание за качество

Отглеждани растения

Градините за отглеждане на лечебни растения представляват важна част от бизнес културата на Weleda още от основаването й през 1921 г. Научете повече за градините на Weleda по света.

Нашите градини

Посеви и реколта

Около три-четвърти от растителните ни суровини са от органично или биодинамично земеделие и от сертифицирана диворастяща реколта. Естествено, ние не можем да отгледаме всичко сами.

Осигуряване на суровини

От суровина до продукт

Независимо дали е дестилация, извличане или потенциране, чрез прецизните и подходящи системи за преработка природните суровини стават подходящи за нуждите на човека.

Производство

NATRUE и повече

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика, който внася яснота в джунглата от етикети.

Сертификати и етикети

Нашите висококачествени продукти

Дневен крем с нар

Стяга кожата с антиоксидантно действие и защита на клетките

Околоочен крем с нар

Изглажда фините линии и бръчките в зоната на околоочния контур

Нощен крем с нар

Подсилва регенерацията на кожата

Подхранващо мляко с невен

Меко, хидратиращо и успокояващо мляко за деликатна кожа

Крем против подсичане с невен

Нежна защита срещу раздразнения на деликатната кожа

Душ-гел и шампоан с невен

Нежен при къпане, за естествено чиста бебешка кожа

Масло с облепиха

Нежно докосване от подхранващи съставки за жадна кожа.

Душ-гел с облепиха

Свеж, витализиращ душ гел с натурални органични масла

Лосион за тяло с облепиха

Интензивна хидратация за тяло при суха кожа

Мултифункционален крем за тяло и лице

Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа

Паста за зъби със соли

Уникална паста за зъби без флуорид с морска сол и нежни почистващи минерални частици

Детски гел за зъби

Грижа от природата за детските млечни зъби

Балсам за устни Everon®

Естествена подхранваща защита за сухи и деликатни устни