Балсам за устни розов

Естествена грижа с нежен розов оттенък

Лека, кремообразна грижа за вашите устни с нотка цвят и лек блясък, които подчертават естествената красота на устните. Органичното масло от шеа и жожоба оставят устните гладки и меки

За продукта

За продукта

Описание

Балсамът за устни в розово оставя лек розов нюанс на устните. Това е най-добрият избор за жени, които търсят деликатен копринен блясък с розови нотки за своите устни.

Дерматологично тестван. Подходящ и за чувствителни устни.

Полезни свойства

  • Естествена грижа и защита с етерични зеленчукови масла
  • Лека, кремообразна текстура с органично масло от шеа и жожоба
  • Предпазва устните от изсъхване
  • Оставя лек цвят и нежен блясък

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Цветните балсами за устни на Weleda се нанасят директно върху устните за естествена грижа и нежен блясък. Балсамите са достъпни в 3 цвята – натурален, розов и червен, които могат да бъдат лесно съчетани един с друг. Изпробвайте ги и разберете кой цвят ви допада най-много.

Прочетете повече

Съвет

За много сухи устни, нанесете Балсам Everon® като основа преди цветните балсами. Така ще осигурите допълнителна естествена грижа за вашите устни.