Душ-гел с бадем за чувствителна кожа

Душ-гел с бадем много нежно почиства и се грижи за кожата.

Успокояващ душ-гел за ежедневна употреба, особено за чувствителна кожа

За продукта

За продукта

Описание

Каквато и да е причината за чувствителната кожа, тя се нуждае от специална грижа. Душ-гелът с бадем е създаден за кожа, която се раздразва лесно. Меки, растителни сърфактанти нежно почистват,  докато формулата без сапун с органично бадемово масло подхранва липидния слой и помага за регулиране на хидратацията на кожата, за успокояващо измиване и копринено-нежна кожа.

Полезни свойства

Подходящ за вегани, с балансирано pH. Кожната толерантност и ефикасност са клинично тествани и дерматологично потвърдени. Продуктът не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, ароматизатори и суровини от минерални масла.

 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Съставки

Съставки

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.

Масло от ший

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Маслото от ший е полутвърда, подобна на масло растителна мазнина. Маслото от ший е благоприятно за кожата и се използва предимно за подобряване на консистенцията на продукта. Оставя лек филм, който има успокояващ ефект и задържа хидратацията на кожата.