Душ-гел с лавандула

Идеална релаксация в кремообразен душ-гел

Нищо не излъчва мир и спокойствие както аромата на лавандула. Възстановете хармонията и отпуснете сетивата си докато сте под душа.

За продукта

Описание

В края на дълъг, уморителен ден и преди заслужена почивка, доверете се на етеричното масло от лавандула да успокои и отпусне сетивата ви. Нежният, чувствен, кремообразен душ-гел с органично сусамово масло ще ви подготви за въстановителен сън и ще остави кожата ви мека и фино почистена. Вдишайте, издишайте, отпуснете се.

Как се използва

По време на душ малко количество от продукта се поставя върху дланите или върху гъба и се обтрива цялото тяло. Препоръчва се този продукт да се използва вечер, за да релаксира и да подготви за сън. Не образува много пяна.

 

Полезни свойства

Релаксира, успокоява, почиства. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла. 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още