Душ-гел с нар

Нежен кремообразен душ гел, чувствен аромат

Вътрешната ви красота е видима с точния баланс от нежни натурални почистващи агенти и чувствен аромат от етерични масла

За продукта

За продукта

Описание

Нарът е умно и плодовито растение, чиито качества са доказани и високо оценени. Органичното масло от семки на нар обича кожата и е основна съставка в нашия кремообразен душ гел. Той е обогатен с ценни масла от сусам, слънчоглед и макадамия, които доставят удоволствие и възстановяват кожата ви. Докато топлата вода освобождава сладките свежи нотки на портокал и ванилия, нежните почистващи агенти придават усещане за хармония и искряща идеално гладка кожа.

Полезни свойства

Предпазва от изсушаване, запазва влагата в кожата и витализира. Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти или суровини от минерални масла. Дерматологично тестван продукт.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Как се използва

Как се използва

Прилагайте вместо сапун под душа, като нанасяте на влажна кожа. Не образува много пяна. Изплакнете. За интезивна хидратация използвайте и Weleda Възстановяващо масажно масло с нар.