Рол-он против изпотяване с облепиха 24ч

24-часова защита с плодов аромат. Без алуминиеви соли.

Свеж и ефикасен. 24-часова защита. Без алуминиеви соли. С плодов и свеж аромат, подходящ както за мъже, така и за жени. 

 

Водещо растение

Облепиха

Плод с енергизиращ и тонизиращ ефект

Научете повече

За продукта

За продукта

Описание

Дълготрайна свежест с рол-он с облепиха!
Невероятният свеж аромат и ободряващ аромат на грейпфрут и сладка мандарина веднага ще ви донесе добро настроение. А нотките на сандалово дърво допълват идеално цялостния аромат. Аромаът е подходящ както за мъже, така и за жени. Не съдържа алуминиеви соли, които запушват порите. Регулирането на функциите на кожата не се нарушава. 

Инструкции за употреба

Рол-онът с облепиха има нежен и свеж аромат. Нанася се върху сухи, чисти мишници незабавно след къпане или по всяко време на деня.

Опаковка

50мл

Полезни свойства

  • Натурална и ефикасна защите срещу естествения аромат на тялото 
  • Без алуминиеви соли
  • Не запушва порите
  • Дерматологично тествана поносимост на кожата

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Прочетете още

Съставки

Съставки

Масло от облепиха

Hippophae Rhamnoides Oil

Маслата от облепиха имат жълто-оранжев до червен цвят и са ценни активни вещества, които се характеризират с високо съдържание на ненаситени мастни киселини, витамин Е и каротеноиди. Маслата от облепиха имат регенериращи и антиоксидантни свойства за интензивна грижа за кожата. 

Корен от женско биле

Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract

Корените на женско биле дължат уникалните си качества на глициризинови кисели соли и дълговерижни захари. Воднистият разтвор на екстрактите от корените на женско биле има омекоятващ и антимикробен ефект върху кожата, което го прави подходяща съставка за употреба в дезодоранти.

Дестилат от хамамелис

Hamamelis Virginiana (witch hazel) water

Дистилатът от растението хамамелис има освежаващ, леко стягащ и уплътняващ кожата ефект. Поради това хамамелисът е подходяща съставка, която се използва при продукти за почистване на лице, като придава изящество на кожата и запазва нейните качества и хидратация.