Душ-гел с облепиха

Свеж, витализиращ душ гел с натурални органични масла

Слънчевата енергия и сила са уловени в лек, ароматен душ крем, който нежно почиства кожата на тялото и зарежда сетивата

За продукта

За продукта

Описание

Ако слънцето можеше да бъде пренесено под душа, ароматът и усещането щяха да са като този душ гел. От узрелите на слънце плодчета от облепиха са извлечени златиста пулпа и масло, които са богати на витамини, необходими за вашата кожа. Целунати от слънцето портокали, мандарини и грейпфрут излъчват техния плътен аромат, докато лосионът нежно измива кожата с нежни почистващи агенти. Летен, слънчев аромат за цялото тяло.

Как се използва

Прилага се на цялото тяло под душа. Не образува много пяна. За да подсилите хидратиращия ефект, продължете с Weleda Лосион за тяло с облепиха.

 

Полезни свойства

Нежно почистване. Витализиращ аромат. Отлична кожна поносимост. Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла. Дерматологично тестван продукт.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.