Слънцезащитен лосион с еделвайс за чувствителна кожа SPF 30

Изключително водоустойчива защита за деца

Висока и изключително водоустойчива слънцезащита с UV минерални филтри без наночастици. Формулата без добавен аромат се грижи нежно за чувствителната кожа.

За продукта

За продукта

Описание

Малките деца  обожават слънцето, но то може да навреди на чуствителната им кожа. Още от първия допир може да видите действието на натуралната слънцезащитна грижа с висок фактор на Weleda. Белият воал от минерални UV филтри без наночастици, който се създава върху кожата отразява вредните UV лъчи. Органичното необработено кокосово масло и маслото от шеа запазват нивата на хидратация в кожата. Формулата без добавен аромат е клинично тествана за кожна толерантност, дори и при чувствителна кожа, както при бебета, така и при възрастни.

Полезни свойства

•    Висока слънцезащита с фактор 30 веднага след нанасяне
•    Надеждна изключително водоустойчива грижа
•    Използва само минерални UV филтри без наночастици
•    Хидратира
•    Подхранва кожата с безценни органични масла от кокос и шеа
•    Формула без добавен аромат, подходяща и за много чувствителна кожа
•    Клинично и дерматологично доказана кожна поносимост, тествана и при чувствителна кожа

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Стъпка

Преди излагане на слънце, нанесете обилно на тялото и лицето. Така ще създадете видим бял защитен слой, който ще Ви покаже къде вече сте нанесли и къде още не. За да поддържате кожата защитена, нанасяйте многократно, особено след къпане, подсушаване с кърпа или потене. Запомнете, че прекомерното излагане на слънце може да навреди на кожата, дори и когато сте използвали слънцезащита. Детската кожа е изключително уязвима, така че обличайте децата с дрехи с дълги ръкави и ги дръжте на сянка, особено през най-горещите часове от деня.

How to cleanse my child’s skin after sunexposure ?

След излагане на слънце, слънцезащитните филтри трябва да бъдат премахнати изцяло от кожата на Вашето дете. Нашата слънцезащитна серия за бебета и деца е изключително водоустойчива, така че препоръчваме да я почистите от кожата на детето още преди баня.

Сложете малко количество от олиото с невен без аромат за бебета на влажна памучна кърпа. Нанесете с нежни кръгообразни движения и след това изплакнете с топла вода.

Сега вече е време за баня! Използвайте душ-гел и шампоан с невен, измиващо мляко за бебета или детски душ-гел и шампоан 2 в 1 според възрастта на Вашето дете.

Прочетете повече

Съвет:

Олиото с невен без аромат може да бъде много удобно при премахването на пясък или следи от слънцезащитен продукт от деликатната детска кожа. Използвайте памучен тампон или парче плат, за да нанесете олиото и да почистите кожата.