Емулсия с шипка

Хидратира и подхранва нормалната/комбинирана кожа

Лека емулсия, която заличава фините линии и оставя кожата мека и подхранена, ден и нощ.

За продукта

Описание

Нашата Изглаждаща емулсия за лице с шипка е с лека формула, която попива бързо, хидратира кожата и я озарява. Естествените екстракти от дамаска роза, смирна и хвощ предпазват кожата от ранните признаци на стареене, заличават фините линии и поддържат еластичността на кожата. 

 

Как се използва

Нанесете върху лицето, шията и деколтето всяка сутрин и вечер след като сте почистии грима и замърсяванията. Попива изключително бързо и е перфектна основа за грим.

Полезни свойства

  • Заличава фините линии
  • Подхранва кожата
  • Нежен аромат на роза
  • Дерматологично тествана толерантност на кожата
41%

увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни
23%

увеличена еластичност на кожата*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Прочетете още