Измиващо мляко с невен

Нежно почиства и подхранва деликатната бебешка кожа

Нежна и приятна вана със слънчева топлина от органичен невен, за почистване и подхранване на деликатната бебешка кожа

За продукта

Описание

Почистете нежно деликатната бебешката кожа с тази изключителна лека измиваща грижа. Слънчевата топлина на невена с нейните нежни успокояващи кожата сили са съчетани с коприненото масло от сладък бадем и органичното масло от сусам, за да предпазят кожата от изсушаване, в една наистина подхранваща смес. Топло и галещо кожата, нежно почистване - къпане, което да поддържа кожата мека, гладка и с прекрасен аромат на естествена, чиста бебешка кожа.

Полезни свойства

Почиства, подхранва и предпазва кожата от изсушаване. Поддържа естествените защитни функции на кожата.  Дарява бебето с топлина и приятно усещане, като подчертава уханието  му. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини  от минерални масла. Дерматологично тестван, много добра поносимост, дори при чувствителна и суха кожа.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Съставки

Съставки

Calendula flower

Екстракт от цвят на невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Цветчетата на невена имат характерен светло до тъмно оранжев цвят. Съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Екстрактите от цветчета на невен имат успокояващи свойства и подпомагат регенерацията на кожата.

Almond blossoms on branch

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.

Как се използва

Как се използва

Baby enjoying bath - Weleda
Baby enjoying bath - Weleda

Разклатете бутилката и добавете две или три малки шепи от продукта във водата, след като ваната е вече готова. Разбъркайте с ръка до разтваряне на продукта. Температурата на водата трябва да бъде между 36° и 37°. Измийте ваната след употреба, за да се предотврати оцветяване.