Измиващо мляко с невен

Нежно почиства и подхранва деликатната бебешка кожа

Нежна и приятна вана със слънчева топлина от органичен невен, за почистване и подхранване на деликатната бебешка кожа

За продукта

За продукта

Описание

Почистете нежно деликатната бебешката кожа с тази изключителна лека измиваща грижа. Слънчевата топлина на невена с нейните нежни успокояващи кожата сили са съчетани с коприненото масло от сладък бадем и органичното масло от сусам, за да предпазят кожата от изсушаване, в една наистина подхранваща смес. Топло и галещо кожата, нежно почистване - къпане, което да поддържа кожата мека, гладка и с прекрасен аромат на естествена, чиста бебешка кожа.

Полезни свойства

Почиства, подхранва и предпазва кожата от изсушаване. Поддържа естествените защитни функции на кожата.  Дарява бебето с топлина и приятно усещане, като подчертава уханието  му. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини  от минерални масла. Дерматологично тестван, много добра поносимост, дори при чувствителна и суха кожа.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Съставки

Съставки

Екстракт от цвят на невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Цветчетата на невена имат характерен светло до тъмно оранжев цвят. Съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Екстрактите от цветчета на невен имат успокояващи свойства и подпомагат регенерацията на кожата.

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.

Как се използва

Как се използва

Baby enjoying bath - Weleda
Baby enjoying bath - Weleda

Разклатете бутилката и добавете две или три малки шепи от продукта във водата, след като ваната е вече готова. Разбъркайте с ръка до разтваряне на продукта. Температурата на водата трябва да бъде между 36° и 37°. Измийте ваната след употреба, за да се предотврати оцветяване.