Лосион за тяло с бадем

Изключително мека формула, създадена с помощта само на няколко внимателно подбрани съставки, която успокоява раздразненията и нежно се грижи за кожата.

Лосионът за тяло с бадем обгръща кожата ви с нежна мантия

За продукта

Описание

Точно както бадемът обгръща ядката си със защитна черупка, Лосионът с бадем нежно защитава чувствителната кожа. Лосионът с органично бадемово масло  засилва собствените защитни функции на кожата и предпазва от вредните влияния на околната среда, като в същото време осигурява дълготрайна хидратация и намалява чувството за стягане на кожата. Продуктът се абсорбира бързо, успокоява кожата, склонна към раздразнения и спомага за намаляване на зачервяванията. Възстановява се естествения кожен баланс и оставя копринено-нежно усещане.

Как се използва

Обърнете бутилката надолу и разклатете преди употреба. Използвайте след баня или душ. Много подходящ за приложение заедно с Weleda Душ-гел с бадем.

Полезни свойства

Без глутен, с балансирано pH. Кожната толерантност и ефикасност са клинично тествани и дерматологично потвърдени.

 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Съставки

Съставки

Almond blossoms on branch

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.

Apis_mellitica

Бял (пречистен) пчелен восък

Beeswax (Cera Alba)

Пчелният восък се утаява от восъчните жлези на пчелите и се използва за изграждане на медените пити. Восъкът се разтапя при температура над 60C. Пчелният восък е благоприятен за кожата и се използва главно като емулгиращ агент и за подобряване на консистенцията. Пчелният восък оставя лек филм върху кожата, който предотвратява нейното изсушаване.