Лосион за тяло с цитрус

Охлаждаща, освежаваща хидратация за тяло за всеки

След душ, след излагане на слънце, за цялото тяло, за всеки. Ободряващ хидратиращ лосион, който освежава кожата

За продукта

За продукта

Описание

Узрелите на слънце лимони са истински резервоар за хидратацията и именно това тяхно свойство се използва в лосиона за подхранване на изсушената кожа. Продуктът е подходящ за хидратация след душ за свежо започване на деня, или охлаждане след излагане на слънце. Овлажняващият гел от алое вера, богатото кокосово масло и бързо попиващото сусамово масло са смесени с ободряващия аромат на лимон и създават една свежа и охлаждаща напитка за кожата в горещ и натоварен ден.

Как се използва

Обърнете флакона надолу и разклатете добре преди първата употреба. Нанесете по цялото тяло след душ или излагане на слънце.

Полезни свойства

Освежаващ, хидратиращ, подходящ за ежедневна употреба. Попива бързо. Дерматологично тестван продукт, не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

87%

Освежава кожата*

*Самооценка след 28 дни
25%

Увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Съставки

Съставки

Алое вера

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Алое вера съдържа моно- и полизахариди, витамини и протеини в тъканта на листата си, която задържа вода. Гелът от алое вера изгражда охлаждащ и защитен филм върху кожата, който осигурява и поддържа хидратацията. Използва се в продукти за грижа за проблемна, измъчена или суха кожа.

Масло от семена на сусам

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Маслото от семена на сусам е идеално масажно масло и се използва при грижа за бледа, суха и зряла кожа, но също така се използва и при балсами за коса. Има изключителен антиоксидантен ефект, свойства за грижа за кожата и е идеално базово масло за активни агенти. Състои се от голямо количество ненаситени мастни киселини, като линолова и олеинова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено гама-Токоферол).