Лосион за тяло с нар

Ежедневна грижа за тялото, която предпазва зрялата кожа от процесите на стареене

Лека текстура, която подхранва кожата и я ароматизира

За продукта

За продукта

Описание

За гладка кожа на ръцете, с богата смесица от натурални съставки, като органичното масло от семки на нар, масло от кайсиеви ядки и подхранващо масло от шеа. Weleda обгръща тялото с ароматен лосион, който е създаден да обича кожа, която не е готова да остарява. Ежедневна грижа, която стимулира клетъчното обновяване, предпазва от вредните влияния на околната среда и придава естествена кадифена мекота.

Полезни свойства

Повишава клетъчното обновяване, богат на антиоксиданти, стяга и изглажда. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори и оцветители или суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Applying Pomegranate Body Lotion on arm - Weleda
Applying Pomegranate Body Lotion on arm - Weleda

Обърнете флакона надолу и разклатете добре преди първата употреба. Нанесете по цялото тяло. Лесно попива и е подходящ за ежедневна употреба.