Масажно масло с арника

Сгряващ масаж на мускулите с екстракт от арника

Преди и след спорт или друга физическа активност, за сгряване или отпускане на мускулите с енергизиращото масажно масло с арника

За продукта

За продукта

Описание

Един от нашите знакови продукти, масажното масло с арника е продукт, който най-точно пресъздава изцяло естественото ефикасно действие на растенията. Чисто растително масло от слънчоглед и зехтин, съчетани с екстракти от цветове на арника и брезови листа, които изглаждат и подобряват еластичността и тонуса на кожата.  Подгответе тялото си за спорт с масаж, който засилва кръвообращението или отпуснете мускулатурата след физическа активност със стимулиращия аромат на етерични масло от лавандула и розмарин. Ще оцените предимствата на този напълно натурален продукт, независимо дали сте спортист или активна личност, която се грижи за тялото си.

Как се използва

Масажирайте мускулите преди или след спорт или физическа активност с няколко капки от маслото, или нежно масажирайте след душ. Да не се използва при наранена кожа.

Полезни свойства

Сгрява, тонизира, енергизира. Стяга кожата, увеличава еластичността и подпомага клетъчното обновяване. Дерматологично тестван, не дразни кожата.

Сертифициран натурален продукт, не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и ароматизатори или суровини от минерални масла.

 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Съставки

Съставки

Екстракт от Арника Монтана

Arnica Montana Extract

Екстрактите от цъфтящото растение Арника Монтана подпомагат метаболизма на кожата и имат антимикробен ефект. Подходяща съставка са и за продукти за уморени крака.