Масло с бреза против целулит

Грижа от природата за кожа с целулит

Енергизиращо масажно олио, бърза, ефективна и изцяло растителна грижа против „портокаловата кожа“ на краката, корема и бедрата

За продукта

За продукта

Описание

Целулитът се развива естествено, но това не означава, че трябва да го поддържате! Антицелулитното масло с бреза на Weleda е напълно натурална грижа за борба с целулита и съдържа ценни растителни съставки. Екстрактите от органично отглеждани брезови листа, розмарин и рускус стимулират метаболизма на кожата. Маслата от пшеничени кълнове и жожоба са богати на витамини и активно действат за задържането на течностите само там, където им е мястото. Енергизиращите масла от грейпфрут и кипарис придават приятен аромат – всичко в това масло е с определена цел, и работи.

Полезни свойства

Редовната употреба изглажда, тонизира, стяга кожата и намалява появата на целулит. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

Без изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

+22%

Увеличава еластичността*

*Тест след 28 дни
+21%

По-гладка кожа*

*Тест след 28 дни

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Съставки

Съставки

Екстракт от листа на бреза

Betula Alba Leaf Extract

Листата на брезата съдържат флавоноиди и танини, които активират метаболизма на кожата и дренажа. Екстрактите от тези листа са идеални за масажни масла, както и за продукти, които успокояват кожата и подпомагат укрепването на съединителната тъкан.  

 

Как се използва

Как се използва

За най-добри резултати използвайте два пъти на ден за четири седмици, след това като поддържаща терапия – веднъж на ден. Нанасяйте с кръгови движения в областта на корема, ханша, бедрата. За по-добра циркулация масажирайте с масажор или правете контрастен душ с редуване на топла и студена вода, като използвате Weleda Скраб с бреза за тяло.