Масло за гърди (по време на кърмене)

Масажирайте, затоплете и стимулирайте гърдите преди кърмене

Изцяло натурално масажно масло, което използва етерични масла и масло от сладък бадем, за да подготви гърдите ви за комфортно, здравословно кърмене

За продукта

За продукта

Описание

Кърменето е най-естественото нещо в света и е добро за здравето на вашето бебе, както и за близката ви връзка с него. Подгответе се за бъдещето кърмене по време на късната бременност, като използвате Маслото за гърди на Weleda, за да затоплите и релаксирате гърдите си. Натуралните етерични масла от риган, копър и кимион са традиционно използвани за стимулиране на потока на кърма и лактацията, докато масажа на гърдите подпомага свободния поток на млякото и намалява напрежението в гърдите по време на бременността.

Полезни свойства

Разработено от опитни акушерки и фармацевти. Масажът с масло за гърди стимулира кръвообращението на кожата и затопля тъканите в тази деликатна зона. Редовните масажи на гърдите помагат на целия процес на кърмене. Дерматологично тестван продукт.

Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Стъпка

На първо място, измийте ръцете си. След това разтрийте малко количество от маслото за гърди в дланите си, за да го затоплите.

С едната ръка придържайте гърдата отдолу. С другата ръка масажирайте нежно с плоски движения с пръстите или с цяла длан. Описвайте малки кръгове или прилагайте лек натиск. Започнете масажа от външната част на гърдата и продължете навътре към ареола. Избягвайте зърното и ареола. Винаги масажирайте нежно и без много натиск.