Масло за гърди (по време на кърмене)

Отпуска и успокоява напрегнатите гърди

Натурално масажно масло за гърди, което използва етерични масла и масло от сладък бадем, за да подготви гърдите ви за комфортно, здравословно кърмене

За продукта

За продукта

Описание

Кърменето е най-естественото нещо в света и е добро за здравето на вашето бебе, както и за близката ви връзка с него. Хормоните подготвят тялото на бъдещата майка да осигури на бебето оптимално хранене след раждането: кърма. Още през периода на бременността, както и по време на кърмене след раждане обаче, може да се появи чувство на напрежение в гърдите.

 

Масажното масло за гърди е със 100% натурален състав на основата на масло от сладък бадем. Масажът с продукта насърчава кръвообращението на тъканта, затопля гърдите и облекчава чувството на напрежение и има успокояващ ефект.

 

Етеричните масла в състава са традиционно използвани за стимулиране на потока на кърма и лактацията, докато масажа на гърдите подпомага свободния поток на млякото и намалява напрежението в гърдите по време на бременността.


Масажът с маслото за гърди доприанся за поддържане на хармоничната връзка при кърмене с вашето бебе.

Полезни свойства

  • Отпуска и успокоява напрегнатите гърди;
  • Подготвя гърдите ви за комфортно, здравословно кърмене;
  • 100% натурален продукт;
  • Дерматологично тестван продукт, подходящ дори за много чувствителна кожа;
  • Разработено съвместно с опитни акушерки и фармацевти.
+88%

споделят, че усещат кожата по-устойчива*

+82%

споделят, че кожата по-еластична*

+88%

споделят, че кожата е по-гладка*

*Тествано от 33 жени за период от 6 седмици, използван 2 пъти дневно

Органично

С ценни съставки от органичното земеделие. Този сертификат гарантира, че Weleda използва висококачествени съставки, които са органични.  

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Как се използва

Как се използва

Стъпка

На първо място, измийте ръцете си. След това разтрийте малко количество от маслото за гърди в дланите си, за да го затоплите.

С едната ръка придържайте гърдата отдолу. С другата ръка масажирайте нежно с плоски движения с пръстите или с цяла длан. Описвайте малки кръгове или прилагайте лек натиск. Започнете масажа от външната част на гърдата и продължете навътре към ареола. Избягвайте зърното и ареола. Винаги масажирайте нежно и без много натиск.