Масажно масло за перинеум

Масажно масло, което повишава еластичността и гъвкавостта на кожата

Съпроводено от редовен масаж в зоната на перинума, натуралното масло повишава еластичността на кожата, предпазвайки от разкъсвания и рани по време на раждане

За продукта

За продукта

Описание

Това е ден, който очаквате с нетърпение, но майките биха предпочели да бъде без рани на чувствителна им кожа или необходимост от хирургическа интервенция като епизиотомия. Предварителната подготовка, която цели да подобри гъвкавостта на кожата в зоната на раждане, увеличава шанса за това. Чувствителната кожа се нуждае от масажи, за да придобие еластичност и гъвкавост, а редовните такива могат да помогнат за намаляване на риска от разкъсване на перинеума.

 

Масажното масло за перинеум е със 100% натурален, деликатен състав на основата на масло от сладък бадем. В комбинация с органично масло от семена на сусам, масло от жожоба и богато на витамин Е масло от пшеничен зародиш, продуктът е специално формулиран, за да помогне на перинеума да стане по-подвижен и отпуснат, готов за раждане.

 

Деликатният флорален аромат на градински чай, здравец и роза помага за повишаване на увереността ви.

 

Полезни свойства

  • Предназначен за масаж в зоната на перинеума, за да подхрани и подготви кожата за раждане;
  • 100% наурален продукт;
  • Дерматологично тестван продукт, подходящ дори при много чувствителна кожа;
  • Разработено от опитни акушерки и фармацевти.
+73%

споделят, че кожата по-еластична

+73%

споделят, че кожата по-издръжлива

+82%

споделят, че кожата е по-гладка*

*Tествано от 33 жени след 6 седмици, използван два пъти дневно

Органично

С ценни съставки от органичното земеделие. Този сертификат гарантира, че Weleda използва висококачествени съставки, които са органични.  

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Как се използва

Как се използва

От 35-та седмица на бременността редовно масажирайте зоната на перинеума с няколко капки от натуралното масло.