Масажно масло за перинеум

Напълно натурално масажно масло, за да сте подготвени за раждането на вашето дете

Изцяло натурално масло, което ще ви помогне да се подготвите за раждането на вашето бебе - масажът на перинеума подобрява гъвкавостта на кожата, предпазвайки от разкъсвания и рани по време на раждане

За продукта

Описание

Това е ден, който очаквате с нетърпение, но майките биха предпочели да бъде без разкъсвания и рани на чувствителна им кожа. От 34 седмица можете да се подготвите с редовен масаж, използвайки масажното масло за перинеум, за да подобрите гъвкавостта на кожата в зоната на раждане. С масло от сладък бадем и богато на витамин Е масло от пшеничен зародиш, маслото е специално формулирано за масажи, които помагат на перинеума да стане по-подвижен и отпуснат, готов за раждане.

Полезни свойства

Подхранва и подготвя кожата за раждане, подпомага редовния масаж в зоната на перинеума, за да запази кожата мека и гъвката. Дерматологично тестван продукт. Маслото за перинеум е от Серията на Weleda Грижа за бъдещи майки (бременност и кърмене), разработена от опитни акушерки и фармацевти.

Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Може да прилагате самостоятелно или с помощта на партньор. Масажирайте 3-4 пъти седмично за 5-10 минути, от 34-та седмица на бременността. Най-добре използвайте след първото къпане с топла вода и след като се уверите, че пикочния мехур е празен. Заемете спокойна и комфортна позиция. Навлажнете палеца (или показалеца, ако вашия партньор масажира) с Масажното масло за перинеум и плъзнете нежно по тъканта, осигурявайки безболезнен масаж. Поставете пръста във влагалището до около втория пръстен. Масажирайте ритмично с леко докосване на вагиналната стена с въртеливо движение, както стрелката на часовник, движейки се напред-назад от 3 до 9. С всеки масаж тъканта и мускулите ще се чувстват по-отпуснати и меки, затова продължителността на масажа може да бъде увеличена. Масажирайте перинеума, докато усетите леко изтръпване, след което масажирайте тъканта между вагината и ануса нежно с палеца и средния пръст. След масажа излишното масло може да бъде отстранено чрез изплакване с топла вода. Ако имате някакви притеснения относно масажа в зоната на перинеума, моля консултирайте се с вашата акушерка или лекар.