Масло за бременни против стрии

Предотвратява появата на стрии, оставяйки кожата гладка, еластична и гъвкава

Помага на вашата кожата да задържи естествения си тонус и издръжливост по време и след бременността. Предотвратява появата на стрии чрез редовни масажи с изцяло натурално масло

За продукта

За продукта

Описание

По време на бременността тялото ви се нуждае от допълнителна нежна грижа, така можете да се чувствате добре и да се наслаждавате на това, което природата прави. Масажното масло срещу стрии използва само чисти натурални съставки, за да защити вашата кожа и да я поддържа по време на промените. С масло от сладък бадем, богато на витамин Е масло от пшеничен зародиш и екстракт от органична арника за предотвратяване появата на стрии, както и скъпоценни масла от  роза, нероли, смирна и тамян разгръщащи един деликатен аромат. Това е чиста, натурална формула в хармония с вашето тяло по време на този удивителен период.

Полезни свойства

Предотвратява появата на стрии, видимо повишава еластичността и гладкостта на кожата. Поддържа хидратацията й. Разработена с опитни акушерки и фармацевти, дерматологично тествана и сертифицирана натурална грижа за кожата.

Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

+77%

По-гладка кожа*

*Тест след 4 месеца
+100%

По-мека кожа*

*Тест след 4 седмици

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Как се използва

Как се използва

Масажирайте от два до три пъти дневно, от самото начало на бременността до края на периода на кърмене, използвайки с леки, кръгообразни движения по корема, бедрата, дупето и гърдите