Олио за бременни против стрии

Предотвратява появата на стрии

Любимият на всички бъдещи майки продукт - Олио за бременни против стрии, естествено подобрява еластичността на кожата посредством редовни масажи и по този начин предотвратява появата на стрии

За продукта

За продукта

Описание

По време на бременността тялото ви се нуждае от допълнителна нежна грижа, така че да се чувствате добре и да се наслаждавате на това, което природата прави. Олиото за бременни против стрии е 100% натурален продукт, който подобрява еластичността на вашата кожа. Лесно е да дадете на наедряващото коремче грижата, от която се нуждае и заеедно с това да поддържате кожата си подхранена и гладка още от началото на бременността.

 

Разработено с фармацевти и акушерки, натуралното масажно олио съдържа масло от сладък бадем, органично масло от жожоба, богато на витамин Е масло от пшеничен зародиш и екстракт от органична арника.

 

Скъпоценните масла от  роза, нероли и смирна разгръщат един деликатен аромат, който създава усещане за спокойствие и увереност. Отпуснете се и създайте връзка с вашето бебе, като отделите време за себе си с подхранваща грижа.Това е чиста, натурална формула в хармония с вашето тяло по време на този удивителен период.

 

Полезни свойства

  • Любим продукт в грижата по време на бременността вече над 20 години;
  • Видимо повишава еластичността и гладкостта на кожата и по този начин предотвратява появата на стрии;
  • Намалява видимостта на вече появилите се по кожата стрии;
  • Поддържа хидратацията на кожата;
  • Намалява усещането за дискомфорт и сърбеж;
  • Разработено съвместно с опитни акушерки и фармацевти.
+100%

споделят, че кожата е по-гладка

+94%

споделят, че кожата е по-мека*

*Тествано от 31 жени за период от 4 седмици, използван 2 пъти дневно

Органично

С ценни съставки от органичното земеделие. Този сертификат гарантира, че Weleda използва висококачествени съставки, които са органични.  

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Как се използва

Как се използва

Лесно е да поглезите тялото си с любов и нежна грижа по време на бременността. Предотвратете появата на стрии с посредством редовен релаксиращ масажи и се чувствайте комфортно и уверено в кожата си. Нанасяйте и масажирайте два пъти дневно.