Нощен крем с ирис

Подхранва кожата и възстановява хидратацията

Освежаваща хидратация, която възстановява кожата през нощта, подобрявайки вида й.

За продукта

За продукта

Описание

Нашият успокояващ Нощен крем с ирис възстановява хидратацията през нощта. С органичен корен от ирис и масло от бадем, кремът успокоява, балансира и възстановява кожата, подготвяйки я за следващия ден.

 

Полезни свойства

  • Запазва и подсилва хидратацията
  • Подхранва кожата през цялата нощ и я възстановява
  • Дерматологично тествана поносимост
+91%

Успокоява кожата*

*Самооценка след 28 дни
+64%

Кожата изглежда освежена*

*Самооценка след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Как се използва

Как се използва

Нанасяйте достатъчно количество, което да бъде абсорбирано добре от кожата, всяка вечер на лицето, шията и деколтето след почистване с Почистващия лосион-тоник 2 в 1.