Нощен крем с нар

Регенерация през нощта за дами на възраст 40+ години, с антиоксидантна защита на клетките

Вечерна грижа за естествено старееща кожа, този богат подхранващ крем помага на клетките на кожата да се обновят през нощта с ценното масло от зрънца от нар

За продукта

Описание

Също както вашето тяло и дух имат нужда от добра почивка през нощта, така и кожата ви изпива нашия стягащ нощен крем. Ценното олио от зрънца на нар е балансирано с масла от семена на пореч и арган, които приятно се абсорбират, докато спите, за да стимулират клетъчния растеж, намаляването на бръчките и възвръщането на еластичността и тонуса на кожата. Събудете се за нова, освежена и бляскава кожа, по-гладка и по-нежна, толкова млада, колкото вие се чувствате.

Полезни свойства

Задейства естествената регенерация и клетъчния растеж на кожата.
Антиоксидант – защитава от свободните радикали, намалява бръчките и изпъва кожата.

74%

Кожата се усеща по-стегната*

*Самооценка след 28 дни
35%

По-малка дълбочина на бръчките*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Преди лягане, след почистване на кожата, нежно нанесете на лицето, шията и деколтето. Използвайте само необходимото за попиване количество.