Околоочен крем с шипка

Защита и изглаждане на околоочния контур

Специално формулиран за деликатната зона на околоочния контур, този околоочен крем без аромат заличава фините линии и намалява подпухването.

За продукта

За продукта

Описание

Нашият околоочен крем с шипка е без аромат и съдържа шипка и екстракт от очанка, които подхранват и защитават деликатната зона на околоочния контур. Заличава фините линии, намалява подпухването и придава естествен блясък. Безопасен при употреба на контактни лещи.

Как се използва

Нежно нанесете количество колкото грахово зърно около очите, сутрин и вечер.

Полезни свойства

  • Изглажда фините линии
  • Намалява подпухването и придава естествен блясък
  • Без аромат
  • Дерматологично тествана толерантност на кожата

 

+29%

Намалява дълбочината на бръчките*

*Тест след 28 дни
+19%

По-гладка кожа*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.