Паста за зъби със соли

Уникална паста за зъби без флуорид с морска сол и нежни почистващи минерални частици

Морската сол стимулира слюнкоотделянето и подсилва самопочистването на зъбите

За продукта

За продукта

Описание

Морската сол има овлажняващо устата действие. Weleda разработва тази паста за зъби, за да подпомогне естественото отделяне на слюнка, чрез която се осъществява нежна промивка на цялата уста. Натуралните екстракти от корени на ратания, смирна и кора на кестен тонизират венците, докато нежните абразивни частици почистват зъбите, предпазват от образуването на плака и кариес. Соленият вкус е допълнително освежен с етерични масло от мента. Без флуорид.

Как се използва

едовното почистване два пъти на ден с Пастата за зъби със соли предотвратява появата на зъбен камък и отлагане на плака. За още по-добри резултати четкайте със суха четка за зъби.

Полезни свойства

Соленият вкус с ментова свежест увеличава слюнкоотделянето и стимулира естественото почистване. Заздравява венците, намалява зъбния камък и неутрализира вредното влияние на киселините. Предпазва от образуването на кариес. Сертифициран натурален продукт. Не съдържа изкуствени активни вещества, консерванти, оцветители, овкусители, или суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.