Хидратиращ крем за лице и тяло с невен

Богат интензивен крем за бебешка кожа

Суха кожа предизвикана от протриване, климатични състояния или закрити топли помещения не трябва да безпокоят щастливите дни на вашето бебе. Хидратирайте и изгладете кожата с Хидратиращ крем за лице и тяло и с невен.

За продукта

За продукта

Описание

Чисто новата кожа има много какво да учи от първия ден на раждането – защита на това, което е отвътре и съпротива срещу това, което е отвън. Дайте на бебешката кожа нежна грижа и защита, от които тя се нуждае, с богатия изглаждащ Хидратиращ крем за лице и тяло, съдържащ органично сусамово масло и скъпоценни екстракти от органичен невен. Това е интензивна грижа за сухи участъци и защита от загуба на съществена хидратация за кожата.
Преди всичко, Weleda помага на бебешката кожа да открива и разбира света повече от 50 години.

Как се използва

Разнесете по бебешката кожа на лице и тяло. Може да бъде използван в областта на пелените, ако кожата не е предразположена към обриви. Подходящ от първия ден след раждането.

Полезни свойства

Защита и интензивна грижа за успокояване на бебешката кожа. Съдържа приятен за кожата ланолин, който предпазва от изсушаване. Поддържа кожата мека и гладка. Без наличие на синтетични консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини, получени от минерални масла. Дерматологично тестван с много добра поносимост, дори и за чувствителна кожа.

+100%

Осигурява интензивна грижа*

*Оценка на родителите след 28 дни
+38%

Увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Съставки

Съставки

Екстракт от цвят на невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Цветчетата на невена имат характерен светло до тъмно оранжев цвят. Съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Екстрактите от цветчета на невен имат успокояващи свойства и подпомагат регенерацията на кожата.

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.