Хидратиращ крем за лице и тяло с невен

Богат интензивен крем за бебешка кожа

Суха кожа предизвикана от протриване, климатични състояния или закрити топли помещения не трябва да безпокоят щастливите дни на вашето бебе. Хидратирайте и изгладете кожата с Хидратиращ крем за лице и тяло и с невен.

За продукта

Описание

Чисто новата кожа има много какво да учи от първия ден на раждането – защита на това, което е отвътре и съпротива срещу това, което е отвън. Дайте на бебешката кожа нежна грижа и защита, от които тя се нуждае, с богатия изглаждащ Хидратиращ крем за лице и тяло, съдържащ органично сусамово масло и скъпоценни екстракти от органичен невен. Това е интензивна грижа за сухи участъци и защита от загуба на съществена хидратация за кожата.
Преди всичко, Weleda помага на бебешката кожа да открива и разбира света повече от 50 години.

Как се използва

Разнесете по бебешката кожа на лице и тяло. Може да бъде използван в областта на пелените, ако кожата не е предразположена към обриви. Подходящ от първия ден след раждането.

Полезни свойства

Защита и интензивна грижа за успокояване на бебешката кожа. Съдържа приятен за кожата ланолин, който предпазва от изсушаване. Поддържа кожата мека и гладка. Без наличие на синтетични консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини, получени от минерални масла. Дерматологично тестван с много добра поносимост, дори и за чувствителна кожа.

100%

Осигурява интензивна грижа*

*Оценка на родителите след 28 дни
38%

Увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Съставки

Съставки

Calendula flower

Екстракт от цвят на невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Цветчетата на невена имат характерен светло до тъмно оранжев цвят. Съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Екстрактите от цветчета на невен имат успокояващи свойства и подпомагат регенерацията на кожата.

Almond blossoms on branch

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Нежното и меко масло от сладък бадем е много благоприятно за кожата и е идеално за чувствителна, груба, суха и лющеща се кожа. Маслото от сладък бадем е много подходящо за грижа за бебета и малки деца. Характеризира се с високо съдържание на ненаситени масни киселини, като линолова и олеинова киселина.