Душ-гел за мъже

100% натурален продукт – 100% енергитизиране. Приятен аромат в лек душ гел за мъже.

Всеки иска да мирише добре – Но не всеки иска да използва химични оръжия, за да направи това възможно. Weleda Душ-гел за мъже ви оставя с лек, мъжки аромат, чиста кожа и ясна мисъл.

 

За продукта

За продукта

Описание

Това означава за нас свежо начало. Първото нещо сутрин, след спорт или преди вечер да излезем навън, ободрете се и се освежете с изцяло натурален Душ-гел за мъже. Уникалният мъжки аромат се дължи на стимулиращото масло от размарин, лимоновия май чанг и любимия на мъжете ветивер- антисептична трева с топли и дървесни нотки. Действа ли? Да, действа- използвайки единствено естествени измиващи вещества, които се разпенват и отмиват, взимайки с тях мръсотия, пот и неприятна миризма.Не изсушава кожата, не замърсява околната среда и определено приятен за всеки, който се доближи до вас. Какво да не му харесате?

 

Полезни свойства

Прозрачен почистващ душ гел, който се отмива лесно, прави хубава пяна и не изсуша кожата. Веган, без наличие на глутен, без суровини добити от ядки, минерални масла, синтетични консерванти, оцветители и ароматизатори. Съдържа суровини добити от палмово масло и/или соя.

 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Как се използва

Как се използва

Всекидневно по време на душ. За да довършите почистването на кожата си, използвайте продуктите за бръснене и лице от серията за мъже на Weleda.