Натурално забавление под душа за деца

WELEDA превръща къпането в забавление с 3 невероятни душ-гела & шампоана, специално създадени за деца

Нашите 2 в 1 душ-гелове & шампоани нежно почистват кожата и косата на Вашето дете без да дразнят очите. Формулите с органично сусамово масло запазват естествения воден баланс в кожата и не я изсушават. Разработени заедно с деца, душ-геловете  & шампоани с 3 приятни аромата са наистина харесвани и желани от дечицата. С качеството на WELEDA, вие също може да се почувствате добре,а детето Ви ще открие изцяло нов ритуал за грижа.

Нежно почистване, без да дразни очите

Съставки, предлагащи грижа, като органично сусамово масло и сърфактанти на растителна основа са част от изключително нежните формули за ежедневно почистване на деликатна кожа. Кожата е мека и нежна, а косата - подхранена. Дерматологично тествани за много добра кожна поносимост.

Разработен с деца, за деца

Създадохме серията с нашия екип от деца. Нежните формули са не просто разработени специално за деца над 3 години, но и самите опаковки показват забавни животни и ярки цветове, които Вашето дете ще обикне. В допълнение, тубичката е произведена от над 25% рециклирани материали.

Натурално ароматно забавление в тубичка

Само ако можехте сега да усетите трите чудесни аромата! Парфюмерите на Weleda са се справили отлично с тези 3 изключително приятни за деца ухания, в които може да откриете топлина, позитивна енергия и щастие.

Сладка ванилия

Весел аромат с безценна ванилия и плодови нотки мандарина. Деликатният, игрив аромат създава усещане за топлина и нежна грижа.

Към продукта

Освежаващ лимон

Жизненият и ободряващ аромат на цитрус съчетава етерични масла на лимон и лайм. Създава добро настроение, прелива от енергия и приканва към игра. Много освежаващ и пълен с позитивна енергия .

Към продукта

Весел портокал

Пълното с живот етерично масло от портокал е смесено с топъл аромат на ванилия, за да създаде приятно насторение и усмивки. Плодов, сладък аромат, преливащ от слънце и щастие.

Към продукта

В хармония с природата и човека

Ние във Weleda разбираме хармоничната връзка между природата и човека.

Органично сусамово масло

Органичното сусамово масло е основен елемент на много от продуктите за тяло на Weleda - от освежаващи душ-гелове до продукти за грижа за бебето. Сусамовото масло от органично производство запазва влагата в кожата, възстановява естествените липиди и предпазва кожата от изсъхване.

Научете повече

Седемте основни принципа на Weleda

Weleda е уникална организация - икономически разцъфтяваща, с благородни идеали и отдадена на доброто на планетата. Нашата роля е ръководена от седем основни принципа, които не се променят, важат за всички, които работят с нас, и определят начина, по който работим. Бихме искали да споделим тези 7 принципа с вас, за да разберете кои сме и защо сме избрали да следваме нашия начин на работа.

Нашата история

Нашите нови 2 в 1 душ-гелове & шампоани за деца

Душ гел & шампоан за деца с портокал

Плодово забавление за деца под душа

Душ гел & шампоан за деца с мента

Забавление под душа за деца над 3 години