Официални правила за провеждане и за участие в Игра Weleda в магазините на “dm България ЕООД”

Общи условия

  1. Период на Играта

Играта се провежда във всички търговски обекти на търговската верига „дм България“ ЕООД, ЕИК: 200150888, със седалище и адрес на управление: гр. София 1574, район Слатина, ул. „Никола Тесла“ №5, ет.6, разположени на територията на Република България. Търговско дружество „дм България“ ЕООД не е организатор на Играта.

 

Период за регистрация и участие: от 00:00 часа на 01 септември 2021 г. до 23:59 часа на 15 септември 2021 г. След 23:59 часа на 15 септември 2021г. достъпът до играта ще бъде преустановен.

 

  1. Механизъм на участие

Всеки участник трябва да закупи продукти от марката Weleda на стойност минимум 25 (двадесет и пет) лв. с ДДС от обектите на дм България ЕООД и да регистрира касовата бележка в уебсайта www.weleda.bg. в секцията, предназначена за Играта. Право на участие в съревнованието за Наградите получава всеки, който регистрира касовия бон със закупени продукти от марката Weleda на стойност минимум 25 лв. с ДДС. Победителите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 16 Септември 2021г.

 

Тегленето ще бъде проведено между всички участници, регистрирали касови бележки. Ще бъдат изтеглени 22 (двадесет и двама) печеливши участници и 22 (двадесет и двама) резервни печеливши участници. Всеки от резервните печеливши участници може да замести титулярните печеливши участници, при условие, че последните не могат да бъдат открити и/ или да получат наградата в съответствие с настоящите Официални правила.

 

  1. Организатор на Играта

Организатор на Играта е „Селекта Интернационал” ЕООД, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България, вписано в Търговския регистър под ЕИК 121518680, със седалище и адрес на управление в гр. София, Бизнес парк София, сгр.12 Б, ет. 1,  наричано по-долу “Организатор”.

„дм България” ЕООД не е Организатор или съорганизатор на Играта.

 

  1. Участници в Играта

4.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на настоящите Официални правила на Играта (наричани по-долу "Официални Правила").

4.2. Участник в Играта е всяко дееспособно физическо лице на възраст над 18 години, което е направило валидна регистрация в уебсайта на Играта.

4.3. За да участва в Играта всеки Участник трябва да предостави данни за контакт, включващи име, адрес на електронна поща (e-mail), телефон за връзка.  Печелившите участници трябва допълнително да предоставят адрес, на който да им бъде изпратена спечелената награда. Участниците, спечелили трета награда предоставят информация и относно обстоятелството имат ли деца.

4.4. Организаторът на играта е администратор на личните данни на участниците в Играта. Повече информация относно обработването на личните данни на участниците можете да видите в „Информация за обработване на лични данни на участници в Игра Weleda“.

4.5. Служители на „Селекта Интернационал” ЕООД не могат да участват в Играта.

 

  1. Територия

Играта се провежда на територията на Република България.

 

  1. Награди
    1. На 16.09.2021г. ще бъдат изтеглени победителите в играта, които ще получат както следва:

 

Първа награда: Един брой кошница за цялото семейство с десет продукта от марката Weleda

(Крем против подсичане 75 мл, Душ-гел & шампоан за деца с мента 150 мл, Масло с Арника 100мл, Активен сок с бреза 250 мл, Скин фуд лека формула 75 мл, Лосион за тяло с бадем 200мл, Олио с невен, без аромат 200мл, Хидратиращ крем с кактус 30мл, Лосион за тяло с цитрус 200 мл, Нежна почистваща пяна 150мл)

 

Втора награда: Един брой чанта за пелени от марката Weleda+ избрани продукти за бебе от марката WELEDA (Крем против подсичане 75 мл, Олио с невен, без аромат 200 мл, Измиващо мляко с невен 200мл, Детски гел за зъби 50мл, Подхранващо мляко с невен 200 мл, Хидратиращ крем с невен 75мл, Сапун с невен 100 гр.)

 

Трета награда: 20 броя продукти за устна хигиена за деца или за възрастни от марката WELEDA по избор на печелившия участник, както следва: 1 брой продукт за устна хигиена за деца от WELEDA (Детски гел за зъби 75 мл.).; или

  • 1 брой продукт за устна хигиена за възрастни от WELEDA  (Паста за зъби с невен 75мл или Паста за зъби със соли 75мл или Паста за зъби с ратания 75мл или Растителен гел за зъби 75мл
  • 20 (двадесет) печеливши участници ще получат една от гореизброените пасти за зъби по техен избор

 

    1. Регистриран Участник може да спечели не повече от една награда в настоящата Игра.

 

    1. Всички награди са лични и не могат да се преотстъпват от участниците на трети лица преди тяхното получаване.

 

  1. Отсъствие на парични алтернативи

Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други изгоди.

 

  1. Получаване на наградите
    1. В срок до 5 (пет) работни дни след изтегляне на печелившите участници, Организаторът ще се свърже с тях на предоставените данни за контакт и ще ги информира относно обстоятелството, че са спечелили от Играта. Печелившите участници следва да предоставят информация относно адреса, на който да им бъде изпратена наградата.

 

    1. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник, при направени три опита за свързване, или ако последният не предостави адрес за получаване на наградата, или се установи неизпълнение на настоящите Официални Правила от печелившия участник, правото да получи наградата преминава към следващия изтеглен резервен печеливш участник. За резервните печеливши участници важат същите условия по настоящата точка.

 

    1. Наградата се доставя на печелившия участник по куриер Спиди АД, ЕИК 131371780 (Speedy) за сметка на Организатора, на посочения от участника адрес, само на територията на Република България. Печелившият участник следва да осигури приемане на наградата в деня на доставката й. Доставката ще бъде направена до 15 (петнадесет) работни дни от датата, на която Организаторът се е свързал с печелившия участник.

 

    1. Наградите се получават лично от печелившите участници съгласно правилата на Speedy за доставяне на пратки на територията на страната.

 

    1. Ако печелившият участник е предоставил неточен адрес, или не бъде открит на адреса, се прилагат правилата на Speedy за получаване на пратки, не-доставени на адрес.

 

  1. Съдебни спорове

Всеки спор между Организатора на Играта и участниците в същата се решава по взаимно съгласие, а при невъзможност за постигане на такова спорът се решава от компетентните съдилища в Р. България, съгласно българското законодателство.

 

  1. Отговорност

9.1. Участието на всеки Участник в Играта e изцяло на негов риск и отговорност. Организаторът не отговоря за евентуални вреди, причинени при и във връзка с участие в Играта, освен ако е доказано, че са причинени при груба небрежност или умишлено.

9.2. Организаторът не носи отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в Играта при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, технически проблеми в интернет мрежата и/или с уебсайта за регистрация в Играта и др.

9.3. Организаторът не отговаря: (i) в случай че Награда не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност печелившият Участник и/или негов представител да се яви и получи Наградата в рамките на определените в настоящите Официални правила;

и (ii) при невъзможност Награда да бъде предоставена и/или използвана поради непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други непреодолими обстоятелства, извън контрола на Организатора.

9.4. Организаторът има право, без каквито и да било неблагоприятни последици за Организатора, да изключи от участие в Играта, както и да не предоставя Награда на Участник, за който има данни, че е извършил злоупотреба с технически, програмни или други средства и устройства с цел неправомерен достъп до системи на Организатора и/или участие в Играта и спечелване на Награда, и/или е действал недобросъвестно и/или по друг начин е нарушил тези Официални Правила.

9.5. Всички регистрации след определения краен срок на Играта, както и регистрации, в които липсват или са непълни някои от данните съгласно настоящите Официални Правила, които участникът следва да представи за участие в Играта, се считат за невалидни и Организаторът не носи каквато и да било отговорност спрямо участник с невалидна регистрация.

9.6. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Играта на Интернет адрес www.weleda.bg.

9.7. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на Интернет адрес www.weleda.bg. Измененията и допълненията (според случая) влизат в сила от деня на публикуването им в интернет. 9.8. Организаторът има неотменимо право да променя, допълва или отменя изцяло Играта по всяко време, като обяви това на интернет страницата www.weleda.bg, в случай, че установи злоупотреби, нарушаване на Официалните Правила или ако настъпят други обстоятелства, налагащи прекратяването на Играта. В тези случаи Организаторът не дължи каквито и да са компенсации на участниците в резултат на прекратяване на Играта.

 

9.9. Организаторът си запазва правото да изтрие служебно и без предупреждение регистрацията и да не допусне до участие в Играта участници, които не отговарят на изискванията за участие или нарушават разпоредбите на настоящите Официални Правила.

 

9.10. Организаторът се задължава да изтрие регистрацията на участник в Играта, ако последният е изразил писмено такова желание, чрез съобщение на посочените от Организатора данни за контакт.

 

  1. Данни за контакт с Организатора

Данните за контакт на Организатора са:

Телефон: 02975 75 10

Имейл адрес: selecta@selecta.bg

 

  1. Официални правила

Официалните правила ще бъдат достъпни на страницата на играта www.weleda.bg за периода на Играта. С регистрацията и участието си в Играта, Участникът декларира, че отговаря на условията за участие и има право валидно и неограничено да извършва всички действия във връзка с участието си в настоящата Игра.

 

Настоящите Официални Правила влизат в сила на 01.09.2021 г. и важат за целия период на провеждане на Играта и до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с нея.

 

 

Последна актуализация: 01.09.2021г