За Вашето слънчице

Децата са най-ценното за Вас и се нуждаят от специална грижа и защита. За да отговори на нуждите на тяхната кожа, слънцезащитната серия за бебета и деца на Weleda използва натурални, нежни съставки и минерален UV филтър без наночастици.

Кожата на бебетата и децата не е като тази на възрастните. До 12-годишна възраст кожата е по-деликатна, защото епидермисът е по-тънък и естествените защитни механизми не са напълно развити. Младата кожа също така съдържа по-малко меланин и се нуждае от добра хидратация, за да бъде здрава. Използвайки цялото това познание, Weleda създаде слънцезащитна грижа, която изцяло отговаря на нуждите на кожата на Вашето дете.

 

Надеждна грижа за Вашето дете

Слънцезащитни лосиони с еделвайс за чувствителната кожа на бебета и деца

Изключително водоустойчива слънцезащитна грижа с минерални UV филтри без наночастици. Формулите без добавен аромат се грижат нежно за чувствителната млада кожа.

  • Изключително водоустойчива защита, която почва да действа веднага след нанасяне.
  • С минерални UV филтри без наночастици.
  • Хидратират и подхранват с безценни органични масла от слънчоглед и кокос.
  • Без аромат за чувствителна кожа, могат да се използва и от възрастни.

Слънцезащита без компромис

За да предпазват кожата от изгаряне, слънцезащитните продукти със сертификат NATRUE използват минерални UV филтри, идентични с натуралните, вместо химични такива. Много слънцезащитни продукти на минерална основа използват нано UV филтри с цел да се избегне отлагането на бял филм на кожата. Въпреки че нано UV филтрите са класифицирани като безопасни от европейските власти, много потребители имат резерви относно употребата им. Ето защо при разработването на новите ни слънцезащитни формули целенасочено избрахме да не използваме нано UV филтри.

“Знаете ли, че? Езикът на жирафа достига до около 50 сантиметра дължина и обикновено е тъмен, почти лилаво-виолетово-черен на цвят. Това се получва, защото е силно пигментиран и добре кръвоснабден. С удължените си устни и силен, сръчен език жирафът може да откъсва листа от най-високите дървета, където друго животно не може да достигне. Толкова високо практически няма никаква сянка и, без пигментацията, езикът на жирафа най-вероятно би изгорял.

Ралф Лилиентал

Еделвайс

Защитава клетките срещу вредните влияния на UV лъчите и помага за възвръщането на баланса в кожата.

Кокосово масло

Създава защитен слой върху кожата, като задържа влагата вътре в нея.

Слънчогледово масло

Леко и лесно за разнасяне подхранващо масло.