Детски гел за зъби

Грижа от природата за детските млечни зъби

Създайте на вашите деца добри навици в грижата за зъби с тази вкусна паста за зъби, която не съдържа флуорид. Изключително подходяща за млечни зъби.

За продукта

За продукта

Описание

Естествена грижа за детските млечни зъбки. Детският гел за зъби се грижи за новите растящи зъби и осигурява естествена защита срещу образуването на кариес. С екстракт от цветове на органичен невен и силициева киселина за поддържане на здрави венци. Естествени овкусители от див копър и невен, които превръщат миенето на зъби във весел ритуал. Не съдържа съставки, които могат да навредят при поглъщане, не съдържа флуорид. Това е всичко, което искате за млечните зъби на детето.

Полезни свойства

Деликатно измиващ ефективен продукт с приятни на вкус натурални етерични масла. Силициевата киселина нежно почиства зъбите и защитава от образуването на плака. Без флуорид. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, консерванти, овкусители, подсладители или суровини от минерални масла. Не съдържа съставки, които могат да навредят при поглъщане. Сертифициран продукт, разработен със съдействието на стоматолози.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Как се използва

Как се използва

Редовното почистване с Детския гел за зъби два пъти дневно помага за предпазване от образуване на плака и кариес.