Душ-гел с цитрус

Свеж, ароматен почистващ душ-гел, който събужда сетивата

Лимони и портокали, свежо пробуждане на сетивата и нежно почистване на кожата – усещане за щастие!

За продукта

За продукта

Описание

Лимонът придава свежест, а ароматът му има мигновен ефект и повдига духа. С нашия душ-гел с цитрус ще се насладите на освежена кожа и приповдигнато настроение, допълнени с хидратация на цялото тяло. Кремообразен натурален душ-гел, който хидратира. С етерично масло от лимон, за свежо и жизнено настроение. Събудете се, вземете душ и освежете деня си!

Как се използва

При душ, за цялото тяло. Не образува много пяна. За допълнителна хидратация, използвайте и Weleda Хидратиращ лосион за тяло с цитрус или Weleda Масажно масло с цитрус.

Полезни свойства

Нежно измиване и защита против загуба на хидратация. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Съставки

Съставки

Масло от лимонова кора

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil

Маслото от лимонова кора е етерично масло от кората на лимона. Наред с други натурални етерични масла, то се използва за ароматизиране.

Масло от семена на сусам

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Маслото от семена на сусам е идеално масажно масло и се използва при грижа за бледа, суха и зряла кожа, но също така се използва и при балсами за коса. Има изключителен антиоксидантен ефект, свойства за грижа за кожата и е идеално базово масло за активни агенти. Състои се от голямо количество ненаситени мастни киселини, като линолова и олеинова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено гама-Токоферол).