Емулсия с ирис

Естествена хидратация за нормална към комбинирана кожа през деня и нощта, подходяща за нанасяне под грим.

Лека, освежаваща емулсия, която балансира и регулира естествените нива на хидратация на кожата. Вашият най-добър приятел в натовареното ежедневие – вземете една опаковка и я използвайте през цялото време!

За продукта

Описание

Когато всеки ден и изпълнен с контрасти – работа и забавления, лежерни дни и късни нощи, горещ въздух от климатици и слънце върху кожата – няма по добър приятел от ириса.
Растението се адаптира към екстремните условия на околната среда – от суша до голяма влага. Това свойство на корена на ириса се използва от Weleda за възвръщане на баланса на кожата чрез смесване с други съставки като органично отглеждано масло от жожоба за защита, овлажняване и освежаване на вашата кожа през деня и нощта.

Полезни свойства

Успокоява и освежава. Регулира нивата на хидратация и спомага за запазване на естествената защитна функция на кожата. Подходящ за нанасяне преди гримиране. Дерматологично тестван продукт.

Продуктът не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

90%

Кожата се усеща по-гладка*

*самооценка след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Нанасяйте всяка сутрин на лицето, шията и деколтето след почистване с Почистващия лосион-тоник 2 в 1.