Масажно масло за коремчето на бебето

Натурално масажно масло за успокояване на бебешкото коремче и подпомагане на храносмилането

Напълно натурално бебешко олио, подходящо за бебешки коремчета. Наслаждавайте се на тясната връзка с вашето бебе, докато го масажирате и успокоявате

За продукта

За продукта

Описание

Първото общуване на бебето е чрез докосване, а вие и двамата се наслаждавате на близостта на прегръдките. Нежен масаж с натуралното бебешко олио затопля и отпуска бебето, подпомагайки храносмилането. Разработено съвместно с акушери и фармацевти, маслото за коремчето на бебето е създадено изцяло на базата на чисти натурални етерични масла от затоплящ риган, релаксираща лайка и кардамон, леко масло от сладък бадем. Това е напълно натурално бебешко олио – разработено за специалното ви време заедно.

Полезни свойства

За отпускащ коремен масаж, който подпомага храносмилането и облекчава образуването на газове. Дерматологично тестван, разработен от опитни акушерки и фармацевти.

Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Mum massaging baby's tummy - Weleda
Mum massaging baby's tummy - Weleda

В топла стая затоплете малко олио в ръцете си и нежно масажирайте по посока на часовниковата стрелка, като се движите от вътре на вън, около пъпчето. Натискайте внимателно с ръцете си, докато масажирате. Завършете всяко движение чрез преместване на долу към лявото бедро.