Масло с нар

Задължително антиоксидантно масло за всичко, от което кожата се нуждае, за да остане гладка

Подхранваща, съживяваща грижа с вдъхновяващ, женствен аромат. Доказано увеличава клетъчната регенерация при зряла кожа.

За продукта

За продукта

Описание

Защитете красотата на вашата кожа всеки ден с капка от това чисто и богато масло. Мъдрият нар запазва влагата, където е необходимо – в сърцевината на плода. Ние внимателно извличаме маслото от семките, за да запазим неговите антиоксиданти и балансиращи качества. Обновяващите масла от жожоба, сусам и макадамия са допълнени с плодово-свежите сладки нотки на портокал и ванилия.

Полезни свойства

Стимулира обновяването на клетките, има антиоксидантно действие и предпазва кожата от изсушаване и преждевременно стареене. Изглажда кожата и я прави по-стегната. Чудесна поносимост, дори и при чувствителна кожа.

Сертифициран натурален продукт, не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.

+50%

Увеличаване на клетъчното обновяване*

*Тест след 14 дни
+13%

Увеличаване стегнатостта на кожата*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Как се използва

Как се използва

Малко количество от продукта масажирайте (с кръгови движения винаги по-посока на сърцето) нежно върху влажна кожа след душ.