Skin Food мултифункциона-лен крем за лице и тяло

Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа

Най-добрата ни тайна за красотата, която споделяме с нашите клиенти от 1926 година. Сега е ваш ред да откриете истината за гладката кожа.

За продукта

За продукта

Описание

Ако трябва да вземете само едно нещо на самотен остров, то това е тази малка зелена вълшебна тубичка. Skin Food е универсално спасение за суха, загрубяла кожа на лицето, лактите, ръцете и краката – каквото и да липсва на кожата ви, Skin Food й помага да го възвърне. Съдържа нежни екстракти от трицветна теменуга, невен и лайка, обогатени с плътни масла и восък. Skin Food обича кожата ви и възвръща доброто й състояние.

Полезни свойства

Увеличава хидратацията, стегнатостта, гладкостта на кожата и клетъчното обновяване. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени аромати, оцветители, консерванти или суровини от минерални масла.

Как се използва

Нанасяйте обилно количество няколко пъти на ден в зоните, където кожата ви се нуждае – сухите и груби места, като ръце, крака, лакти.

+17.1%

Увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни
+18.5%

По-гладка кожа*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.