Почистващ лосион-тоник 2 в 1

Почиства и тонизира нормалната и комбинирана кожа

Бърза и естествена първа стъпка в ежедневната грижа за кожата

За продукта

Описание

Да, вие се грижите за вашата кожа и искате всичко, което й нанасяте да бъде естествено и добро, но също така търсите бързина - ето защо, ние комбинираме първите стъпки от ежедневната грижа в една единствена бутилка. Млечен лосион с мек сапун от зехтин, съчетан с корен от ирис за нежно измиване. Съдържа хамамелис, който има меко, стягащо порите действие и цитрусов аромат от натурални етерични масла. Вече спокойно може да нанесете подходящата за вас грижа за лице от сериите Ирис, Шипка или Нар и да излезете навън с усмивка!

Полезни свойства

Почиства в дълбочина и тонизира, подходящ за нормална към комбинирана кожа. Подобрява начина, по който изглежда кожата, почиства грима (да се избягва зоната около очите) и чудесно се комбинира с всички серии за лице на WELEDA. Дерматологично тестван продукт

Не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Woman cleanses face with pad
Woman cleanses face with pad

Сутрин и вечер нежно нанесете в зоната на лицето, шията и деколтето с помощта на влажен памучен тампон. Повторете, докато тампонът остане чист. Изплакнете с хладка вода. Избягвайте зоната на очите.