Паста за зъби с ратания

Нашата най-добра естествена паста за зъби за чувствителни венци

Разработена с помощта на стоматолози, с натурални стягащи екстракти от корени на дива ратания, които предпазват венците от кървене

За продукта

Описание

Корените от ратания традиционно се използват за почистване на зъбите от хората, които живеят в Перуанските Анди. Както всичко с името Weleda, ние уважаваме тази мъдрост и я пресъздаваме в натурална грижа за здравето. Здравите и силни червени корени са богати на съставки, които защитават и подсилват раздразнените венци и имат естествени анти-бактериални свойства. Добавяме успокояваща  смирна и освежаващи етерични масла от мента.

Как се използва

Редовното миене на зъбите два пъти на ден поддържа венците и устната кухина в добро състояние

Полезни свойства

Редовната употреба заздравява и тонизира венците, като ги предпазва от кървене; почиства зъбите и защитава от образуване на плака. Дълготраен свеж ментов вкус. Сертифициран продукт.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители, консерванти или суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още