Ексфолиант за тяло с бреза

Изглажда кожата и подобрява вида й

Естествен скраб с натурални восъчни перли, който изглажда кожата ви и подобрява вида й. Нежен ексфолиант с енергизиращ аромат, който „събужда“ и заглажда уморената кожа.

За продукта

За продукта

Описание

Ежеседмичното ексфолиране със скраба за тяло с бреза освобождава скрития блясък на кожата ви, стимулира циркулацията и тонизира тялото. Уморената кожа се „пробужда“, когато нашите уникални восъчни перли започнат да работят – миниатюрните гранули от естествен восък изглаждат нежно кожата и не замърсяват околната среда. Енергизиращият и свеж аромат на грейпфрут, цитруси и кипарис обгръща кожата.

Полезни свойства

Подобрява вида на кожата. Подпомага обновяването на клетките без да ги наранява и не изсушава кожата. Толерантен към косата и дерматологично одобрен. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и материали на основата на минерални масла. Не замърсява околната среда.

+88%

Не изсушава кожата*

*Самооценка след 7 дни
+88%

Кожата се усеща по-гладка и мека*

*Самооценка след 7 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Съставки

Съставки

Екстракт от листа на бреза

Betula Alba Leaf Extract

Листата на брезата съдържат флавоноиди и танини, които активират метаболизма на кожата и дренажа. Екстрактите от тези листа са идеални за масажни масла, както и за продукти, които успокояват кожата и подпомагат укрепването на съединителната тъкан.  

 

Как се използва

Как се използва

Веднъж седмично, под душа, масажирайте с кръгови движения мократа кожа, като наблягате на проблемните зони, например бедрата. Отмийте с вода. За по-добри резултати използвайте Weleda Антицелулитно масло с бреза.