Skin Food мус-масло

За суха и много суха кожа

Поглезете кожата си с богата, интензивна хидратация. 

За продукта

За продукта

Описание

Използвайки силата на неповторимия и обичан Skin Food, нашето ароматно мус-масло за тяло обгръща кожата с уникална комбинация от растителни екстракти. Теменужка, невен и лайка успокояват сухата кожа, а органичното масло от шеа и какао я оставят интензивно подхранена и мека. Бързо попиващото масло не омазнява кожата и осигурява дълготрайна хидратация. Напълно естественият аромат съдържа нотки на сладък портокал, ароматна лавандула и балсамов бензоин. За подхранена кожа.  

Полезни свойства

  • Дълготрайна грижа и подхранване за много суха кожа  
  • Богата текстура, която се нанася бързо и попива лесно
  • Предпазва кожата от изсушаване и осигурява дълготрайна хидратация 
  • Незабавно успокоява кожата 

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Съставки

Съставки

Екстракт от трицветна теменуга

Viola Tricolor Extract

Екстрактът от трицветна теменуга се характеризира най-вече с дълговерижни захари. Те формират овлажняващ и защитен слой върху кожата. Поради това, екстрактът е много подходящ за грижа за суха и чувствителна кожа. 

синтетични аромати, оцветители, консерванти или суровини от минерални масла

Как се използва

Как се използва

Нанесете по кожата и оставете да се разтопи по кожата след душ.

Прочетете повече

Като част от серията  Weleda Skin Food  – опитайте оригиналната формула Skin Food за богата грижа за много сухата кожа и Skin Food Light за по-лека грижа.