Масло за бременни против стрии

Предотвратява появата на стрии

Маслото за бременни против стрии със своята бързо попиваща формула повишава еластичността на кожата и така допринася за предотвратяване и намаляване появата на стрии


 

За продукта

За продукта

Описание

Маслото за бременни против стрии естествено повишава еластичността на кожата, като по този начин допринася за предотвратяване появата на стрии. Продуктът се нанася с масажни движения.

 

Лесно е да осигурите на наедряващото коремче грижата, от която се нуждае, дори и да разполагате с ограничено време за масаж. Разработено съвместно с фармацевти и акушерки,  маслото съдържа екстракт от центела азиатика, органично масло от шеа, богато какаово масло и други ценни масла.

 

С нежен и свеж аромат на роза, нероли и смирна, който същевременно е така деликатен. Ухание на прегръдка, което ви помага да сe отпуснете и успокоите. Изградете нежна връзка с вашето бебе посредством релаксиращ масаж. Подхранваща формула, разработена със 100% съставки от естествен произход.

Полезни свойства

  • Екстракт от центела азиатика, органично масло от шеа и какаово масло;
  • Бързо попиваща формула;
  • Нежен, релаксиращ, флорален аромат подходящ за бременни жени;
  • Разработено съвместно с опитни акушерки и фармацевти.
+89%

споделят, че стриите видимо са намалели*

*Тествано от 37 жени за период от 12 седмици, нанасян два пъти дневно
+70%

споделят, че еластичността на кожата е повишена*

*Тествано от 40 жени за период от 8 седмици, прилаган два пъти дневно
+100%

споделят, че кожата е подхранена незабавно*

*Тествано от 40 жени за период от 8 седмици, прилаган два пъти дневно
+100%

споделят, че се чувстват по-комфортно в кожата си*

*Тествано от 40 жени за период от 8 седмици, прилаган два пъти дневно

Биоразградима формула

Съставки и материали се класифицират като "биоразградими" ако могат да се раздробят на по-малки частици чрез естесвени процеси, напр. бактерии или техните ензими, които се връщат обратно в естествения жизнен цикъл на природата. Преди да потвърдим, че един продукт е биоразградим, ние тестваме съответните формули в независим център според препоръгите на OECD (Организация за икономическо подпомагане и развитие). Определението на Weleda: Продукт, обозначен като "биоразградим" отговаря на изискванията за биоразградимост на OECD.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

B-Corp ™

B Corps ™ са бизнеси, които отговарят на най-високите проверени стандарти за социално и екологично представяне, прозрачност и отчетност.

Как се използва

Как се използва

Лесно е да осигурите на наедряващото коремче грижата, от която се нуждае – дори и да разполагате с ограничено време за масаж. Чувствайте се комфортно и самоуверено в кожата си. Нанасяйте два пъти дневно. Научете повече за това как правилно да масажирате коремчето по време на бременността.

Прочетете повече

Съвет:

Бързо попиващата формула на продукта го прави идеален за кратък и ефективен масаж сутрин, когато трябва бързо да облечете дрехите си. За продължителен, релаксиращ масаж препоръчваме да се доверите на Олио за бременни на Weleda - продукт, на който жените се доверяват вече повече от 20 години.